Trucul pentru a câștiga la loterie, în funcție de zodia ta

Trucul pentru a câștiga la loterie, în funcție de zodia ta

Numerologia oferă un truc bazat pe semnul zodiacal pentru a alege numerele câștigătoare la loterie. Numerologia, ca sistem de credințe și tradiții, depășește numele său, conectând ființele vii cu forțele spirituale prin numere, litere, semne zodiacale și alte elemente care influențează viața oamenilor. Deși se concentrează în principal pe numere, această disciplină cuprinde un spectru mai larg de influențe și simboluri care influențează existența și spiritualitatea fiecărui individ.

Un student de la UPG, dealer de droguri în Ploieşti. Tânărul şi iubita lui au primit închisoare cu suspendare şi muncă în folosul comunității

Numerele, limbaj de comunicare între univers și ființele umane

Urmând această linie de gândire, numerologia susține că atribuirea unui număr de viață și interpretarea literelor numelui unei persoane pot nu numai să dezvăluie aspecte ale personalității și destinului acesteia, ci și să influențeze oportunitățile care se prezintă în viață, în domenii precum loteria. Convingerea este că există o legătură între aceste elemente numerice și circumstanțele care înconjoară fiecare individ, ceea ce s-ar putea traduce într-o predispoziție mai mare către noroc în activități precum jocurile de noroc.

Explozie la o magistrală de gaz din Vrancea. 4 oameni care lucrau la autostrada A7 au murit, iar 5 sunt răniți

Potrivit învățăturilor Elenei Zunin, un expert de top în studiul și predarea numerologiei, numerele joacă un rol semnificativ ca limbaj de comunicare între univers și ființele umane. Ea sugerează că aceste numere acționează ca purtători de vibrații care poartă mesaje și semnificații subtile. Această perspectivă implică faptul că numerele nu au doar valoare cantitativă, ci poartă cu ele și un sens mai profund și mai spiritual, concept care rezonează cu credința în influența numerelor în diferite aspecte ale vieții, inclusiv jocurile de noroc și norocul.

Droguri vândute în dispozitive de vapat și în dulciuri. Peste 120 de percheziții în București și în 23 de județe / Cum acționa gruparea care vindea stupefiante copiilor și tinerilor din toată țara

Care este procesul de descoperire a „numărului tău de viață”

Procesul de descoperire a „numărului tău de viață” presupune efectuarea unei serii de calcule pe baza indicatorilor datei tale de naștere și ai zodiei. Să luăm ca exemplu data 2 martie 1995. În acest caz, se adaugă cifrele datei: 0+2+0+3+1+9+9+5= 29. Mai târziu, adunarea este simplificată la un o singură cifră realizând o nouă sumă a componentelor sale: 2+9= 11, în cazul obținerii a două cifre, este necesar să se simplifice din nou 1+1= 2. În acest scenariu, numărul personal rezultat pentru cineva cu acea dată specifică de nașterea ar fi 2. Acest număr de viață, calculat din numerologie, este considerat o parte integrantă a interpretării personalității și destinului unei persoane și este folosit pentru a oferi o înțelegere mai profundă a modului în care numerele vă influențează viața.

Numerologia oferă o abordare interesantă pentru înțelegerea relației dintre numere și viața oamenilor. Nu se limitează doar la data nașterii, ci ia în considerare și numerele care „vibrează” cu numele și prenumele, care este cunoscut sub numele de „numărul personalității”. Fiecare consoană din nume este asociată cu un număr și prin adăugarea acestor valori se obține un număr care reflectă aspecte ale personalității. De exemplu, în numele Sara obținem consoanele „S” și „R”. S înseamnă 1 și R înseamnă 9. Prin combinarea „numărului vieții” cu numerele asociate numelui, se creează un peisaj numeric despre care se crede că influențează norocul în jocurile de noroc, cum ar fi loteria și în alte aspecte ale vieții.

Ai informatii despre un consumator/dealer de droguri? Trimite-ne detaliile si vom transmite sesizarea organelor abilitate! Asiguram anonimatul tuturor cititorilor nostri! Click aici!

    Ai o informație care poate deveni ştire?
    Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191