Trucul secret pentru ca pieptul de pui să se topească în gură. E folosit în restaurantele de top, iar bucătarii nu vor să-l cunoști

Trucul secret pentru ca pieptul de pui să se topească în gură. E folosit în restaurantele de top, iar bucătarii nu vor să-l cunoști

Pieptul de pui se gătește sub diverse forme, însă există câteva trucuri prin care poate să devină cea mai gustoasă și fragedă carne. Dacă vrei ca pieptul de pui să se topească în gură, iată cum trebuie să îl prepari, conform unei rețete secrete folosite în restaurant.

Bănicioiu, „paradit” doar cu denunțul lui Cocoş. Victor Ponta dezvaluie cum a fabricat DNA dosarul ex-ministrului Nicolae Banicioiu, achitat in prima instanta: „Pro Romania si PMP trebuiau eliminate din Parlament”

 Secretul pentru un piept de pui care se topește în gură

Tiktok-ul este plin de surprize. Printre multe alte lucruri care circulă pe cea mai populară platformă de socializare, adesea se viralizează și rețetele de gătit. Recent, un filmuleț a făcut înconjurul internetului, iar cei pasionați de bucătărie nu au putut să-l ignore. Este vorba despre un truc folosit în restaurantele de top, care face ca puiul să se topească în gură. Iată ingredientele de care ai nevoie, dar și modul de preparare.

Surse/ Licitație măsluită, la CJ Prahova: Vicele Cristian Apostol a dat ordin ca firma unei foste consiliere PNL să câştige transportul de persoane în Prahova

Pentru început ai nevoie de 20 de ml de ulei, 1 litru de apă și o bucată de piept de pui. Lista ingredientelor continuă cu 2 ouă, 4 grame de sare și 100 de ml de lapte. De asemenea, ai nevoie de 40 de grame de făină, 4 grame de praf de copt și 5 grame de oregano. Nu uita că este necesar și un dovlecel, 100 de grame de cașcaval, o roșie și 100 de grame de brânză topită. Însă, lista ingredientelor nu se încheie aici. Pentru dressing ai nevoie de: 100 de grame de porumb conservat, 100 de grame de brânză feta, un ardei gras roșu, o lămâie verde, un iaurt, sare și piper.

Hidro Prahova continuă să îşi bată joc: Mii de prahoveni, lăsați fără apă potabilă. De vină e… seceta!

 Modul de preparare

Modul de preparare nu este deloc dificil, ci extrem de simplu. Pieptul de pui se taie cubulețe și se pune la fiert timp de 5 minute, la foc mic. Într-un bol se pun cele două ouă împreună cu un praf de sare și cei 100 de ml de lapte. Ouăle se bat bine împreună cu laptele, iar treptat se adaugă făina, praful de copt și oregano, amestecând continuu cu ajutorul unui tel. Pasul următor este să dăm cașcavalul pe răzătoare și să îl punem în amestecul rezultat anterior. După care, totul se toarnă peste pieptul de pui gata fiert și se pune într-o tavă unsă cu ulei. Deasupra se pun roșia și dovlecelul tăiate felii și brânza topită.

Tava se bagă la cuptor pentru 25 de minute, la 180 de grade Celsius. Între timp, într-un bol se amestecă brânza feta rasă, ardeiul roșu tocat mărunt, o ceapă verde, porumbul și sucul de la o lămâie verde. Peste ele se pune iaurtul, puțin ulei, sare și piper, apoi se amestecă totul până se încorporează foarte bine. Acest dressing se servește cu deliciosul piept de pui pe care îl scoți de la cuptor.

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191