Trucuri pentru cumpărături mai ieftine. Ce metodă pot folosi românii pentru a economisi bani

Trucuri pentru cumpărături mai ieftine. Ce metodă pot folosi românii pentru a economisi bani

Salvăm cu greu din banii pe care ii dăm pe mâncare. Am testat cele mai folosite tactici de economisire, recomandate de specialişti.Cea mai noua inovaţie este aplicaţia care anunţă ofertele din magazine, astfel încât românii să ştie de unde pot cumpăra mai ieftin.

Evz.ro: Cum au motivat judecatorii de la Tribunalul Bucuresti achitarea in dosarul inventat de Lucica Onea

Regula de aur este să facem lista de cumpărături de acasă, evităm astfel inamicul economisirii: achiziţiile haotice şi ca să prevenim tentaţia din magazine putem să facem cumpărăturile online.

Castrul roman de la Drajna de Sus, acceptat in Programul „Romania atractiva”. Care sunt beneficiile

O pungă de făină la raft poate fi şi 6,19 de lei, iar în aplicaţie este 3,94 de lei. Aplicaţia trimite mesaj de fiecare dată când este disponibilă o reducere.

Cand o sa infunde puscaria „Zdreanță”? Fostul procuror „Portocala”, acuzat de santaj: Ofiterul DGA Ionut Radulescu sustine ca procurorul Mircea Negulescu i-a cerut bani unui afacerist ca sa nu-l „paradeasca”

De asemenea, prin intermediul aplicaţiei se pot comanda direct produsele cu reducere şi se poate plăti online, apoi, de la magazinele, cafelenele şi brutăriile de unde au fost comandate bunurile, se ridică comanda.Alte tactici de economisire sunt propuse chiar de comercianţi.

„Cardurile de reducere sunt atât online cât şi fizic, iar avantajul lor major este că vin cu oferte personalizate”, a declarat Loredana Samoilă, PR manager.

Unele carduri de fidelitate înregstrează produsele pe care le cumpărăm cel mai des, la un anumit număr de achiziţionări se aplică o reducere. Totodată, se poate recurge la vânzare accelerată, de exemplu o pungă de ridichii poate fi cu patru lei mai ieftină în această perioadă.Aproape fiecare stand din pieţe are şi cutii cu produse care riscă să nu mai fie cumpărate. În medie acestea costă cu 50%-60% mai puţin.

Pentru a nu lăsa produsele să expire în frigidere o metodă este cumpăratul la 100 de grame.

Potrivit ultimelor statistici cheltuim 90% din venituri. Din aceste cheltuieli, cea mai mare pondere o are mâncarea.

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191