Trupul neînsuflețit al Ronei Hartner va fi adus miercuri în țară. Sicriul va fi închis. Care a fost ultima dorință a regretatei artiste

Trupul neînsuflețit al Ronei Hartner va fi adus miercuri în țară. Sicriul va fi închis. Care a fost ultima dorință a regretatei artiste

După o luptă grea cu o boală nemiloasă, Rona Hartner s-a stins din viață. Artista a decedat la vârsta de 50 de ani. Trupul neînsuflețit al regretatei artiste va fi adus în țară miercuri, iar sicriul va fi închis. Rinda Hartner a spus care a fost dorința regretatei artiste.

INREGISTRARE AUDIO HALUCINANTĂ! Patronul firmei de casă a primarului Sandu Tudor (Păuleşti) înjură ca la uşa cortului un reporter: „Să-mi bag …. în mă-ta şi în copiii tăi. Să vă dau la m…. la toată familia!”

În anul 2019, Rona Hartner a fost diagnosticată cu cancer la colon și ficat, însă după ce a urmat un tratament, se vindecase. În 2023 boala a recidivat, iar cadrele medicale nu au mai putut face nimic pentru a o ține în viață.

Virgiliu Nanu: Prahova trebuie să fie în top 5 județe ale țării, aşa cum a fost odată!

Trupul neînsuflețit al Ronei Hartner va fi adus miercuri în țară

Rona Hartner s-a stins din viață la vârsta de 50 de ani, în Franța, răpusă de o boală incurabilă. Trupul neînsuflețit al regretatei artiste va fi adus în România miercuri, iar înmormântarea va avea loc vineri, 1 decembrie, de Ziua Națională a României.

Volo îşi întăreşte legăturile cu ploieştenii, în cursa pentru primărie. Discuții constructive cu locuitorii din Malu Roşu si Mihai Eminescu

Sora sa, Rinda Hartner, a declarat că sicriul va fi închis, și a spus că Rona Hartner și-a dorit să fie înmormântată alături de celelalte persoane din familia sa care au trecut în neființă.

Rona Hartner s-a stins din viață săptămâna aceasta, joi, 23 noiembrie, la doar 50 de ani, după ce boala de care suferea în ultimii ani a răpus-o.

Ce spune Carmen Harra despre moartea Ronei Hartner

Carmen Harra a vorbit și ea despre trecerea în neființă a Ronei Hartner. Clarvăzătoarea a menționat că actrița a avut codul de viață cifra 5, care reprezintă dimeniunea morții, fiind în afara celor patru creații fizice care există.

”Rona Hartner, o femeie splendidă, minunată, actriță, cântăreață, un om talentat, un om remarcabil născută în martie 9, 1973. Codul ei de viață este cifra cinci. Trece în neființă într-o zi de 23, care este cifra cinci, noiembrie 2023, care este tot cinci. Iată că cifra cinci, codul ei divin se reflectă în existența ei, în cabala antică, cifra cinci este dimensiunea morții, dimensiunea dincolo de cele patru creații fizice. Ea era un om foarte credincios, așa că drumul ei spre lumea invizibilă va fi un drum protejat de Dumnezeu și toți ne vom aminti de ea cu mare drag, O ființă splendidă, minunată, dar iată cum codurile vieții joacă un rol esențial”, a spus Carmen Harra pe TikTok.

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191