TSD Prahova participă la Şcoala de Vară a tineretului social-democrat. Ministrul Sorin Grindeanu, invitat special

TSD Prahova participă la Şcoala de Vară a tineretului social-democrat. Ministrul Sorin Grindeanu, invitat special

S-a dat startul Școlii Politice de Vară a Tineretului Social Democrat, ediția 2023!

Se lucreaza „la foc automat” pe Bulevardul Castanilor. A fost decopertat asfaltul vechi aproape în totalitate

In aceste zile, are loc, la Costinesti, Scoala de Vara a TSD, la care participa toate organizatiile de tineret din tara.

Nu o fi Volosevici „pe sufletul” tuturor, dar şi nouă ne place să găsim probleme la soluții! Cum o dai, tot nu e bine…

Filiala Prahova, condusa de Andrei Georgescu, este reprezentata de zeci de tineri social-democrati dornici sa se implice, prin actiuni inedite, in problemele sociale si administrative.

Un student de la UPG, dealer de droguri în Ploieşti. Tânărul şi iubita lui au primit închisoare cu suspendare şi muncă în folosul comunității

Tinerii membri ai PSD Prahova participa la mai multe sesiuni de lucru, pe teme diverse, de la Digitalizare / tehnologie, Fonduri europene, Protecția mediului, susținute de specialiști în domeniile respective.

Deputatul PSD Prahova Bogdan Toader a declarat:

„Zilele acestea, TSD Prahova este prezentă la școala politică de vară a TSD România, în stațiunea tineretului Costinești. O oportunitate excelentă de a învăța și de a crește în cunoștințe socio-politice.

Sunt convins că veți fi dintre cei care vor reprezenta vocea principală a societății de mâine și că veți face față provocărilor anului 2024 și împreună vom contribui la construirea unui viitor mai echitabil pentru toți cetățenii.
Succes tuturor participanților în călătoria voastră de învățare!”

Ai informatii despre un consumator/dealer de droguri? Trimite-ne detaliile si vom transmite sesizarea organelor abilitate! Asiguram anonimatul tuturor cititorilor nostri! Click aici!

    Ai o informație care poate deveni ştire?
    Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191