Tu știai? De unde provine, de fapt, carnea de pui de la Lidl

Tu știai? De unde provine, de fapt, carnea de pui de la Lidl

Unde este, de fapt, ambalată carnea de pui vândută la Lidl? Magazinul se distinge prin ofertele avantajoase la aceste alimente, indiferent de tipul de bucată de pasăre pe care o cauți.

La nici 3 zile de la alegeri, Tudorică de la Păuleşti a dat startul ilegalităților! Mită pentru USR-iştii care îl ajută să formeze majoritatea în Consiliul Local

Clienții apreciază în mod deosebit raportul calitate-preț, fiind mulțumiți de prospetimea constantă a produselor.

Mai suntem sănătoşi la cap? Primărița PNL Ioana Neagu (Valea Călugărească), gest incalificabil! Fericită că a pus mâna pe ciolan, acum îşi bate joc de Biserică şi obiceiurile sfinte

Cele mai populare produse din congelator sunt cele din carne de pasăre, disponibile la costuri extrem de competitive. O singură caserolă satisface nevoile gătitului preparatelor tradiționale și nu numai.

Marele eşec numit Bogdan Nica: O campanie dezastruoasă care a costat PNL Primăria Ploieşti

 Dar de unde provin aceste produse?

În plus, carnea este întotdeauna proaspătă, iar în apropierea datei de expirare, cumpărătorii români beneficiază de reduceri considerabile. Retailerul afirmă că are cel puțin 100 de parteneri, majoritatea fiind din România, ceea ce indică faptul că Lidl colaborează cu furnizori locali de carne de pui. Reprezentanții magazinului au confirmat anterior că au încheiat contracte cu producători români.

În prezent, aproximativ 70-80% din produsele de acest tip provin de la ferme care cresc păsări și animale. Supermarketul oferă o gamă variată de produse, inclusiv pipote, inimi de pui, ficat, pulpe inferioare, până la pui întregi pentru grătar, toate păstrate în lăzile frigorifice.

De asemenea, clienții care vizitează Lidl pot achiziționa aripi de pui, mușchiuleți din piept, pulpe superioare întregi și dezosate, pulpe de pui întregi, piept de pui dezosat și fără piele, precum și spate și gâturi de pui.

Ce spune Lidl despre carnea de pui BIO

Un aspect notabil este și anunțul făcut de Lidl cu privire la carnea de pui BIO. Conform reprezentanților magazinului, aceste păsări sunt crescute în aer liber, având o densitate de până la 21 kg greutate vie per metru pătrat în adăpost.

Fiecare pasăre beneficiază de cel puțin 4 metri pătrați de spațiu în aer liber, hrana constând exclusiv din furaje organice, iar administrarea tratamentelor preventive cu antibiotice este complet exclusă.

Puii de carne BIO provin din rase cu creștere lentă, dezvoltându-se într-un ritm natural, iar condițiile de creștere includ padocuri încăpătoare cu acces continuu la adăposturi și aer liber, conform informațiilor oferite pe site-ul Lidl.

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191