Ultima dorință a lui Viorel Lis, pe patul de moarte! Ți se rupe inima! „Vrea să-și dea ultima suflare…”

Ultima dorință a lui Viorel Lis, pe patul de moarte! Ți se rupe inima! „Vrea să-și dea ultima suflare…”

Clipe grele pentru Viorel Lis! Starea de sănătate a fostului primar al Capitalei s-a înrăutățit vizibil, în ultimii ani. Oana s-a transformat în asistenta medicală a soțului ei, fiind pregătită pentru ce e mai rău. Ne-a spus și care este ultima dorință a lui Viorel Lis, pe patul de moarte!

VIDEO/ Primarul Andrei Volosevici a răbufnit la adresa managerului Spitalului Județean: La Terapie Intensivă lipsesc medicamente esențiale! Familiile şi le cumpără!”

Viorel Lis a ajuns la 80 de ani, dar nu se prezintă deloc bine, în ultima perioadă, din punct de vederea al stării de sănătate. Fostul edil-șef al Capitalei nici nu mai iese de casă, fiind imobilizat la pat.

Comunele Gornet şi Drăgăneşti au atras peste 5 milioane de euro, prin „Anghel Saligny”. Prefectul Virgiliu Nanu, alături de cei doi primari, la semnarea contractelor de finanțare

Acesta suferă de mai multe afecțiuni cronice. În ultimii patru ani, fostul edil al Bucureștiului, a stat mai mult prin spitale. Acum, nu mai vrea, însă, să audă de unitățile spitalicești din România. Și-a rugat soția să-l lase să-și de obștescul sfârșit în patul lui, de acasă.

Conferinta de presa la PSD Ploiesti/ Gheorghe Sîrbu, fost PNL: „Roberta Anastase ne zicea sa blocam investitiile in Ploiesti. M-a pus invlusiv pe mine sa votez impotriva mea!”

Oana Lis: „Viorel vrea să moară în patul lui! Nu mai vrea la spital, orice ar fi!”

Viorel mi-a zis, zilele trecute, el nu mai vrea la spital. M-am întristat, asta nu e binedeloc, pentru că dacă, Doamne ferește, este ceva grav, la spital el ar mai putea fi salvat, acasă nu!

Dar, mi-a zis, săracul de el, că el vrea moa acasă, în patul lui. Nu mai suportă spitalele. Nu mai vrea, gata!

Eu nu sunt deloc de acord cu asta. Trebuie să lupți pânăîn ultima clipă pentru viața ta, asta e părerea mea! Fie ce-o fi! Dar, să ajungem și noi la 80 de ani, și atunci să vorbim!”, ne-a dezvăluit Oana Lis, cu lacrimi în ochi.

„Nu poate să mai meargă singur! M-am pregătit pentru travaliul de doliu”

Ajuns la 80 de ani, Viorel Lis suferă de mai multe afecțiuni grave. Are diabet și a făcut și un AVC (accident vascular celebral), în urmă cu câțiva ani. Fostul primar se confruntă cu o semipareză la membrele inferioare și a suferit și un infarct.

Viorel are episoade depresive, dar e normal cu bolile lui, e și vârsta înaintată! El nu mai iese de mult din casă, nu pot să-l mai scot, se uită și el la tv, la telenovele, la meciuri, are el programul de pensionar.

Nu poate să mai meargă singur deloc, are niște boli cronice care i-au agravat starea de sănătate în ultimul timp. Stă mai mult în pat”, ne-a mai povestit Oana.

Oana Lis s-a transformat, în ultima vreme, în asistenta medicală a soțului său.

Orice s-ar spune, nicioda nu ești pregătit să pierzi pe cineva drag! Un travaliu de doliu e destul de greu. Euam fost și la un curs de trei zile, ca să pregătesc pentru travaliul de doliu. Uneori, ca să-ți revii, după ce pierzi o persoană dragă, poate dura și doi ani. Eun moment foarte dificil!”, a mai spus Oana Lis.

Click! spune

Viorel Lis s-a născut în Zărnești, Mălureni, Argeș, în 19 februarie 1944. A fost, inițial, primar interimar al Capitalei, în perioada 16 ianuarie 1997-13 noiembrie 1998.

Lis a fost ales ca primar pentru perioada 13 noiembrie 1998- 26 iunie 2000. În 2004, acesta a fost candidatul din partea Partidului Noua Generație, la postul de primar general, la alegerile locale din București.

Viorel Lis are o relație cu Oana din anul 1998, iar în 2011 au devenit soț și soție. Cei doi s-au cunoscut pe vremea când Oana Lis lucra la Primărie, ca secretară. Între cei doi există o diferență de vârstă de 35 de ani.

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191