Ultima şansă pentru salvarea TCE! Primarul Volosevici cere consilierilor să se prezinte la şedința care va decide soarta transportului public

Ultima şansă pentru salvarea TCE! Primarul Volosevici cere consilierilor să se prezinte la şedința care va decide soarta transportului public

Soarta TCE Ploiesti este in mainile consilierilor locali! Astazi, dupa alte doua incercari esuate, administratia locala se va intruni in sedinta de Consiliu Local pentru a aproba proiectul de hotarare care va salva TCE de la insolventa.

Mădălina Lupea, disperată să-şi ascundă problemele cu legea! A cerut Curții de Apel să-i treacă numele „la secret”. Instanța a refuzat solicitarea!

Primarul Andrei Volosevici a cerut consilierilor ploiesteni sa se prezinte la intalnirea programata pentru ora 15, asta dupa ce primele doua intruniri la care s-a dezbatut proiectul in cauza nu s-au finalizat din lipsa de cvorum.

Nanu şi Volosevici, în dialog cu sute de ploieşteni din cartierele Muzicanți şi Bereasca

Concret, municipalitatea intentioneaza sa transfere o serie de bunuri catre TCE Ploiesti pentru majorarea capitalului societatii, condiție pusă de ANAF pentru o eșalonare a datoriilor TCE, termenul-limită pentru încheierea acestui acord fiind 7 iulie.

În atenția Poliției Prahova/ „3000 de cetățeni au obținut ilegal domiciliu sau viză de flotant în Câmpina!”

„Primarul municipiului Ploiești, Andrei Liviu Volosevici, a convocat o nouă ședință a Consiliului Local pentru mâine, 6 iulie 2023, la ora 15.00.

Având în vedere importanța proiectului “Privind aprobarea majorării capitalului social al societății Transport Călători Express S.A. Ploiești prin aport în natură”, primarul Andrei Volosevici a convocat, din nou, Consiliul Local Ploiești, în speranța că va fi întrunit cvorumul necesar, de minim 19 consilieri prezenți la ședință, în conformitate cu prerogativele pe care le au în calitate de aleși local.

Aprobarea acestui proiect este vitală pentru S.C. Transport Călători Express S.A, societate de importanță strategică, raportat la serviciul public pe care îl prestează la nivelul municipiului Ploiești.”, a transmis Primaria Ploiesti.

 

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191