Ultimele clipe din viața lui George, șoferul microbuzului strivit pe A1! Cum a fost văzut bărbatul, chiar cu câteva ore înainte de tragedie: „Ne-a salutat, cum făcea de fiecare dată”

Ultimele clipe din viața lui George, șoferul microbuzului strivit pe A1! Cum a fost văzut bărbatul, chiar cu câteva ore înainte de tragedie: „Ne-a salutat, cum făcea de fiecare dată”

Unul dintre colegii lui George Bădoi a povestit cum l-a văzut pentru ultima dată în viață pe bărbatul mort în accidentul cumplit de pe A1.

PSD Prahova, întâlnire cu seniorii social-democrați. Prefectul Virgiliu Nanu, primarul Volosevici şi parlamentarii PSD au prezentat proiectele de viitor

Accidentul cumplit care a avut loc ieri pe autostrada A1 a îndoliat o comunitate întreagă. Cinci bărbați au fost striviți între două tiruri, în timp ce se aflau în drum spre locul de muncă.

Coşmar pentru Onea&Portocală! Mihaela Iorga Moraru, „paradită” cu dosare măsluite, numită al doilea om din conducerea DNA Central

 

1 Decembrie 2023: Ploieştenii sunt aşteptați la artificii, vin cald, mâncare tradițională şi parada militară

George, cel care conducea dubița strivită avea doar 34 de ani și urma să se căsătorească anul viitor. Iată cum a fost văzut pentru ultima dată în viață!

 

Ultima dată când George a fost văzut în viață

George Bădoi avea 34 de ani, iar în dimineața zilei ieri se îndrepta spre București, alături de alți patru colegi de muncă. Bărbatul conducea o dubiță, însă aproape de intrarea în oraș, un tir a lovit din plin mașina în care se aflau, astfel că cei cinci au ajuns striviți între două TIR-uri.

Tragedia i-a șocat chiar și pe salvatori, iar identificarea numărului de victime a durat mai multe ore.

George era foarte iubit de toți cei care îl cunoșteau, iar vestea morții lui a fost de-a dreptul șocantă. Acesta urma să se căsătorească anul viitor cu aleasa inimii lui.

Recent, persoana care l-a văzut ultima dată pe șofer a făcut declarații despre acest caz. Persoana în cauză era coleg de muncă cu George și ceilalți patru bărbați, iar în ziua aceea trebuia să meargă cu ei la București dar a fost anunțat în ultima clipă să rămână acasă. Bărbatul a povestit că s-a întâlnit în dimineața accidentului cu George și s-au salutat, așa cum o făceau mereu.

„Coleg: Nu pot să zic nimic. Sunt terminat.

Reporter: Când l-ați văzut ultima dată pe George?

Coleg: Azi dimineață…Ne-a salutat, cum făcea de fiecare dată…”, a fost discuția dintre un reporter Observator și bărbatul care l-a văzut ultima dată în viață pe George.

Șeful lui George nu a vrut să vorbească despre acest caz

Cel de-al șasele coleg al lui George, care trebuia să fie cu ei în mașină ieri a povestit că a fost sunat de șeful lor în ultima clipă și anunțat să nu mai plece de acasă. Contactat de Observator, directorul firmei pentru care lucrau cei cinci bărbați nu a vrut să ofere detalii despre această situație.

„N-am ce să vă dau… nu este nimeni aici, momentan care să vă răspundă la întrebări.”, a declarat directorul firmei de construcții, pentru sursa menționată anterior

Ai informatii despre un consumator/dealer de droguri? Trimite-ne detaliile si vom transmite sesizarea organelor abilitate! Asiguram anonimatul tuturor cititorilor nostri! Click aici!

    Ai o informație care poate deveni ştire?
    Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191