Ultimele clipe din viaţa tinerei DJ Lalla. S-a cazat la un cunoscut în Mamaia şi i-a zis că merge să vadă răsăritul

Ultimele clipe din viaţa tinerei DJ Lalla. S-a cazat la un cunoscut în Mamaia şi i-a zis că merge să vadă răsăritul

Tânăra cunoscută în lumea muzicală ca DJ Lalla era urmărită de zeci de mii de oameni pe reţelele de socializare. În ultima postare, femeia a publicat un videoclip cu hashtag-urile ,”depresie” şi „o să fie mai bine”.

Coşmar pentru Onea&Portocală! Mihaela Iorga Moraru, „paradită” cu dosare măsluite, numită al doilea om din conducerea DNA Central

Trupul tinerei a fost găsit pe o plajă din Mamaia, în faţa unui hotel de patru stele, aproape de malul apei. Era îmbrăcată sumar, doar cu un slip şi un tricou. Era 10 dimineaţa când o turistă care se plimba a făcut descoperirea şocantă. Femeia a crezut iniţial că este un manechin adus de valuri din larg. Când s-a apropiat şi-a dat seama că e o persoană care nu mişcă şi a sunat imediat la 112. Fără nimeni în preajmă care ar fi putut s-o recunoască, poliţiştii au căutat indicii despre identitatea tinerei. 

1 Decembrie 2023: Ploieştenii sunt aşteptați la artificii, vin cald, mâncare tradițională şi parada militară

Ultima postare a Laurei Roşca

Câteva ore mai târziu, anchetatorii au aflat că victima este Laura Roşca, cunoscută în industria muzicală sub numele de Lala. Cântăreaţă, DJ, MC şi creator de conţinut. Născută în Cluj, într-o familie de artişti. Artista a postat ieri un videoclip cu hashtag-urile #depresie şi #osăfiemaibine. 

IJP Prahova au organizat Campania impotriva violentei in familie „Nicio palma nu merita a doua sansa!”

La începutul verii, într-o vacanţă în Italia, publica o imagine similară, cu hashtag-urile fiiputernică, continuă să mergi mai departe. Prietenii ei vorbesc despre un deces în familia Laurei, în urma căruia artista ar fi fost extrem de afectată. 

Despre o tristeţe profundă vorbeşte şi tatăl cântăreţei.

Tânăra lupta cu depresia

Tatăl Laurei: Ea acum o lună a avut o depresie, a fost internată. Dar în ultima perioadă se simţea bine. eEra ok, relaxată, îşi făcea tratament. Am o prietenă psiholog, făcea şedinţe.

Anchetatorii au mai multe variante. Fie Lala a intrat în mare, iar din cauză că apa era foarte rece, a făcut stop cardio respirator, fie s-a înecat, iar valurile au adus-o la țărm. Nu este exclusă nici ipoteza unei sinucideri. Singura certitudine este că pe trupul ei nu au fost găsite urme de violenţă.

De ce se afla tânăra în Mamaia

DJ Lalla ar fi fost cazată în Mamaia la un individ pe care îl cunoscuse abia de o lună pe reţele sociale. Tânăra a apărut la uşa acestuia în urma cu două zile după ce s-ar fi certat cu iubitul ei şi i-a spus că vrea să stea la el. Ziua următoare, i-a spus acestuia că merge pe plajă deoarece vrea să vadă răsăritul, iar de atunci acesta nu a mai auzit nimic din partea ei şi nu a lăsat niciun bilet de adio. În această dimineaţă, mama împreună cu două fete au venit să ridice trupul Lallei de la morga cimitirul central din Constanţa. Conform unor surse oficiale, fata a murit înecată, legiştii i-au găsit apă şi nisip în plămâni. S-au luat totuşi probe hispopatologice pentru a se afla dacă fata a consumat alcool sau droguri.

Ai informatii despre un consumator/dealer de droguri? Trimite-ne detaliile si vom transmite sesizarea organelor abilitate! Asiguram anonimatul tuturor cititorilor nostri! Click aici!

    Ai o informație care poate deveni ştire?
    Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191