Ultimele detalii despre starea de sănătate a colegului nostru, Gheorghe Chelu. Ce spune familia

Ultimele detalii despre starea de sănătate a colegului nostru, Gheorghe Chelu. Ce spune familia

Vestea că Gheorghe Chelu, jurnalist Click!, dar și prieten al vedetelor, se află în comă indusă la Spitalul Floreasca din Capitală, a întristat o lume întreagă.

Primarul Volosevici a dispus depunerea celui de al doilea proiect cu finanțare europeană pentru creșterea eficienței energetice a CET Brazi

Din nefericire, Gheorghe Chelu, colegul nostru, se află în continuare în stare gravă. Familia lui ne-a oferit câteva detalii cu privire la starea sa de sănătate:

Teroare în Păuleşti! Un urs umblă nestingherit prin comună, în timp ce primarul „Tudorică” îşi vede liniştit de concediu

„Starea lui este la fel de gravă, sunt vești bunicele și nu prea. Vor sa îl scoată din comă indusă și să încerce să îi facă o evaluare neurologică. Urmează să se hotărască în zilele următoare când îl scot din sedare și, în funcție de cum o să poată respira singur, mai văd ce au de făcut pe parte neurologică, în funcție de cât de afectat e”, au declarat membri ai familiei lui Gelu Chelu.

Virgiliu Nanu promite sprijin total pentru investițiile în Prahova: Vizită oficială la Cameron România SA

La auzul veștii că al nostru coleg trece printr-o grea încercare, pe contul său personal de Facebook au curs sute de mesaje, atât din partea cunoscuților, cât și a vedetelor. Toți se roagă ca Gelu să se însănătoșească cât mai repede cu putință. Chiar și Dan Negru, aflat în această perioadă în vacanță în Grecia, s-a interesat de starea de sănătate a colegului nostru.

„Doamne ajută! Gelu Gheorghe Chelu Să te faci bine! Te iubim mult!!!!”, a scris artista Claudia Pavel.

„Gelu Gheorghe Chelu, sa îți dea Dumnezeu multă putere să treci peste momentul acesta din viața ta”, a fost mesajul lăsat de către jurnalista Claudia Ionescu.

„Doamne ajută!!! Însănătoșire grabnică”, a transmis actrița Paula Chirilă.

„Doamne ajută să își revină!!! Te iubim, Gelu! Suntem cu gândul la tine și ne rugam!! Ești puternic! O să reușești!”, a scris Andra Gogan.

Și David Dobrincu, câștigător al show-ului „Românii au talent” a transmis un gând bun către jurnalistul Click!

„Domnu’ Gelu Gheorghe Chelu, de-abia aștept să mergem împreună la un film bun, să mâncăm o prăjitură și să vă povestesc despre aventurile trăite în Grecia. Fiți curajos și puternic și să treceți cu bine peste această grea încercare. Avem multe lucruri minunate de făcut împreună! Mi-ați promis că mergem împreună la Disney și știu că sunteți un om care știe să-și țină cuvântul”, a fost mesajul puștiului ce a impresionat o lume întreagă în show-ul de talente.

Gheorghe Chelu s-a internat miercuri dimineața la Spitalul Floreasca din Capitală, pentru o intervenție chirurgicală banală ce trebuia sa aibă loc a doua zi, joi, dar în cursul serii, din păcate, a suferit un stop cardiorespirator.

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191