Ultimele imagini cu Raisa, înainte să moară! Unde a fost văzută fetița din Dolj / FOTO

Ultimele imagini cu Raisa, înainte să moară! Unde a fost văzută fetița din Dolj / FOTO

Au apărut ultimele imagini cu Raisa, fetița care a fost ucisă în Dolj. Micuța avea urme de violență pe corp și s-a stins din viață după ce a îndurat chinuri mari. Iată unde a fost văzută micuța Raisa, înainte să aibă loc tragedia în care și-a pierdut viața.

La nici 3 zile de la alegeri, Tudorică de la Păuleşti a dat startul ilegalităților! Mită pentru USR-iştii care îl ajută să formeze majoritatea în Consiliul Local

Raisa a murit în condiții îngrozitoare în Dolj. A fost dată dispărută de către familia ei, astfel că o mulțime de oameni s-au mobilizat să o caute. O zi a trecut până când Raisa a fost găsită moartă într-o râpă, iar familia ei a primit cea mai îngrozitoare veste.

Mai suntem sănătoşi la cap? Primărița PNL Ioana Neagu (Valea Călugărească), gest incalificabil! Fericită că a pus mâna pe ciolan, acum îşi bate joc de Biserică şi obiceiurile sfinte

Ultimele imagini în care apare Raisa, înainte să moară

Soarta fetiței din Dolj a fost cruntă. Aceasta s-a stins din viață în condiții îngrozitoare, după ce a fost sugrumată. Pe corpul ei au fost găsite urme de violență, astfel că a început o anchetă în acest caz, pentru a determina cine a fost criminalul. Până în acest moment, principalul suspect este vărul fetiței, în vârstă de 15 ani.

Marele eşec numit Bogdan Nica: O campanie dezastruoasă care a costat PNL Primăria Ploieşti

De curând au apărut ultimele imagini cu Raisa, înainte să moară. Aceasta apare într-o curte, desculță.

Raisa obișnuia să își petreacă timpul la bunici, ei fiind cei care o creșteau, atât pe ea, cât și pe fratele ei. Părinții ei erau plecați în străinătate la muncă, astfel că micuții au rămas în grija bunicilor. Când a aflat că a murit, bunica ei a primit cea mai cutremurătoare veste.

Părinții Raisei au datorii la cămătari

Părinții Raisei nu știu cine le-a omorât copilul, însă au câteva bănuieli, având în vedere problemele cu care se confruntă. Aceștia au declarat că au datorii la cămătari și au fost amenințați de mai multe ori.

Chiar și așa, nu se știe cine este vinovat de moartea Raisei. Rămâne de văzut ce decizie vor lua anchetatorii în cazul vărului în vârstp de 15 ani, care acum este audiat.

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191