Umilință supremă pentru Simona Halep! Vestea pe care nimeni nu o anticipa

Umilință supremă pentru Simona Halep! Vestea pe care nimeni nu o anticipa

Simona Halep a fost umilită pe Sport Resolution. Tenismena, implicată de mai bine de 11 luni în scandalul de dopaj cu urma de Roxadustat descoperite în organismul ei, și nu se știe cu exactitate cât va mai dura până când va reveni pe teren.

Mădălina Lupea, disperată să-şi ascundă problemele cu legea! A cerut Curții de Apel să-i treacă numele „la secret”. Instanța a refuzat solicitarea!

Procesul Simonei Halep se prelungește

Totuși, verdictul pe care îl primește Simona Halep constă în două variante: fie Agenția Internațională de Integritate a Tenisului va demonstra faptul că sportiva a folosit substanțe interzise pentru a-și îmbunătăți performanțele sportive, fie probele pe care ea le-a furnizat vor demonstra că ea a fost doar o victimă.

Nanu şi Volosevici, în dialog cu sute de ploieşteni din cartierele Muzicanți şi Bereasca

În ciuda verdictului pe care aceasta îl va primi, revoltător este ritmul în care se desfășoară lucrurile. Mai exact, deși în luna august s-a împlinit un an din momentul în care Simona Halep a picat testul antidoping, nu există nici măcar o primă decizie în cazul ei, comparativ cu alte vedete precum Maria Șarapova, unde lucrurile s-au desfășurat într-un ritm mai alert.

În atenția Poliției Prahova/ „3000 de cetățeni au obținut ilegal domiciliu sau viză de flotant în Câmpina!”

Halep, anunțul umilitor publicat de Sport Resolution

Din păcate pentru Simona Halep, se pare că așteptarea ei va ma dura. În data de 28 și 29 iunie, adică acum aproximativ două luni de zile, tenismena a furnizat probe părților implicate, însă cei de la Sport Resolutions nu au venit nici până în prezent cu vreo decizie anume.

Ceea ce este și mai frustrant este faptul că în secțiunea știrilor, cei de la Sport Revolutions au publicat anunțuri de angajare, fapt care ar putea avea legătură și cu motivul pentru care lucrurile se desfășoară atât de lent.

Este căutată o persoană pentru postul de „Case manager” la tribunalul independent din Londra care să se ocupe de cazuri precum cel consemnat în dosarul Simonei Halep. Salariul pus la dispoziție este unul anul, în valoare de de lire sterline. Mai mult decât atât, anunțul postului vacant a fost publicat pe data de 11 a acestei luni, iar dead-line-ul pentru trimiterea CV-urilor este până pe data de 25 august, conform informațiilor puse la dispoziție de Adevărul.

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191