Un autocar cu 40 de ucraineni a intrat într-un limitator de înălțime, în Năvodari. A fost activat Planul Roșu de Intervenție

Un autocar cu 40 de ucraineni a intrat într-un limitator de înălțime, în Năvodari. A fost activat Planul Roșu de Intervenție

Un accident în care a fost implicat un autocar a avut loc, luni seară, în Năvodari, autorităţile activând Planul Roşu de Intervenţie, potrivit Inspectoratului General pentru Situaţii de Urgenţă.

Brezenii sunt foc şi pară pe primarul Novac (PNL): „Craterele din asfalt ne pun viețile în pericol! La Primărie nu se răspunde la telefon şi la sesizări!”

ACTUALIZARE 22:20 – 8 persoane adulte au fost transportate la spital, conștiente, cu traumatisme la nivelul capului, membrelor superioare și inferioare. Alte 6 persoane au fost evaluate medical la fața locului și au refuzat transportul la spital.

Ioana Neagu, primărița „credincioasă” din Valea Călugărească a uitat de promisiunile din campanie. Rețeaua de apă şi canal, abandonată!

„Având în vedere numărul de persoane implicate, la nivelul judeţului a fost activat Planul Roşu de Intervenţie”, arată sursa citată.

Ruşinea politicii prahovene: Alin Moldoveanu (PNL), karatistul care a adus un municipiu la „rang” de comună

La faţa locului, echipajele operative intervin cu o autospecială de stingere, o autospecială de descarcerare, 3 ambulanţe SMURD, o autospecială de transport personal şi victime multiple şi 3 ambulanţe SAJ.

Până la acest moment, 10 persoane sunt evaluate la fața locului de către echipajele medicale alocate la caz.

În autocar se aflau aproximativ de 40 de pasageri ucraineni.

Vehiculul a lovit un limitator de înălţime.

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191