Un autocar cu 40 de ucraineni a intrat într-un limitator de înălțime, în Năvodari. A fost activat Planul Roșu de Intervenție

Un autocar cu 40 de ucraineni a intrat într-un limitator de înălțime, în Năvodari. A fost activat Planul Roșu de Intervenție

Un accident în care a fost implicat un autocar a avut loc, luni seară, în Năvodari, autorităţile activând Planul Roşu de Intervenţie, potrivit Inspectoratului General pentru Situaţii de Urgenţă.

Apel către Garda de Mediu Prahova: Ploieştiul se sufocă! Lista marilor poluatori care ne pun sănătatea în pericol

ACTUALIZARE 22:20 – 8 persoane adulte au fost transportate la spital, conștiente, cu traumatisme la nivelul capului, membrelor superioare și inferioare. Alte 6 persoane au fost evaluate medical la fața locului și au refuzat transportul la spital.

OPC Prahova a făcut ravagii în parcurile auto din Ploieşti. Peste 400 de maşini, scoase de la vânzare

„Având în vedere numărul de persoane implicate, la nivelul judeţului a fost activat Planul Roşu de Intervenţie”, arată sursa citată.

Concurs de fotografie lansat de fosta Rafinărie Steaua Română. Premii in valore de 3000 euro

La faţa locului, echipajele operative intervin cu o autospecială de stingere, o autospecială de descarcerare, 3 ambulanţe SMURD, o autospecială de transport personal şi victime multiple şi 3 ambulanţe SAJ.

Până la acest moment, 10 persoane sunt evaluate la fața locului de către echipajele medicale alocate la caz.

În autocar se aflau aproximativ de 40 de pasageri ucraineni.

Vehiculul a lovit un limitator de înălţime.

Ai informatii despre un consumator/dealer de droguri? Trimite-ne detaliile si vom transmite sesizarea organelor abilitate! Asiguram anonimatul tuturor cititorilor nostri! Click aici!

    Ai o informație care poate deveni ştire?
    Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191