Un băieţel de 6 ani găsit mort într-un apartament. Tatăl sunase la pompe funebre şi a anunţat că îl pune în frigider pentru a-l conserva. Francezul a fost arestat

Un băieţel de 6 ani găsit mort într-un apartament. Tatăl sunase la pompe funebre şi a anunţat că îl pune în frigider pentru a-l conserva. Francezul a fost arestat

Oamenii legii au fost alertaţi de angajaţii de acolo, după ce li s-a părut suspect autenticitatea certificatului de deces care le-a fost transmis de acest bărbat. Medicul al cărui nume apărea pe document i-a informat că nu a completat niciodată un astfel de certificat de deces. La telefon, tatăl a întrebat despre organizarea înmormântării, a indicat adresa, precizând că a pus corpul copilului său într-un congelator, pentru a-l conserva. Imediat ce au fost anunțați, polițiștii francezi au trimis două echipaje la fața locului.

Apel către Garda de Mediu Prahova: Ploieştiul se sufocă! Lista marilor poluatori care ne pun sănătatea în pericol

Ajunși acolo, polițiștii au fost nevoiți să spargă ușa apartamentului folosind un berbec pentru a intra. Au descoperit un bărbat, conștient, dar care încerca să se sinucidă cu un cablu în jurul gâtului. Pe măsură ce treceau prin apartament, oamenii legii au găsit un copil mort în baie, al cărui corp dislocat prezenta semne de violență. Potrivit Le Parisien, băiețelul prezenta și semne că ar fi fost înghețat.

OPC Prahova a făcut ravagii în parcurile auto din Ploieşti. Peste 400 de maşini, scoase de la vânzare

Tatăl micuțului, al cărui rol va trebui să fie stabilit în urma unei anchete, a fost arestat de polițiști. Bărbatul era cunoscut poliției pentru acte de violență domestică. Potrivit vecinilor, băieţelul locuia cu tatăl său și cu două surori mai mici în apartamentul situat la etajul patru. „Este o familie foarte discretă, nu am văzut-o des. Nu aveam impresia că micuţii merg prea mult la școală”, au mărturisit aceştia. Mama, care nu avea custodia fraților din cauza unei deficiențe mintale, se pare că lipsea de acasă în momentul incidentului.

Concurs de fotografie lansat de fosta Rafinărie Steaua Română. Premii in valore de 3000 euro

Cele două fete, ambele sub șase ani, au fost transportate la spital de unchiul lor, într-o stare îngrijorătoare. Ele însele au fost victime ale violenței și au avut răni faciale. Una dintre ele era inconștientă în momentul internării.

O anchetă a fost deschisă de către procuror pentru a stabili circumstanțele tragediei.

Ai informatii despre un consumator/dealer de droguri? Trimite-ne detaliile si vom transmite sesizarea organelor abilitate! Asiguram anonimatul tuturor cititorilor nostri! Click aici!

    Ai o informație care poate deveni ştire?
    Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191