Un banal ingredient din bucătărie te poate ajuta să atragi banii în viața ta. Este considerat sămânța universală a prosperității și abundenței

Un banal ingredient din bucătărie te poate ajuta să atragi banii în viața ta. Este considerat sămânța universală a prosperității și abundenței

Orezul, în contextul Feng Shui, reprezintă mult mai mult decât un aliment. Este considerat sămânța universală a prosperității și abundenței, încărcată cu simbolism și semnificație profundă.

Apel către Garda de Mediu Prahova: Ploieştiul se sufocă! Lista marilor poluatori care ne pun sănătatea în pericol

Atragi banii într-o săptămână

Feng Shui oferă o perspectivă unică pentru cei care doresc să scape de datorii și să atragă prosperitate financiară. În special, ritualurile cu orez s-au dovedit a fi foarte eficiente în acest sens. Fie că vă confruntați cu dificultăți financiare sau că doriți să vă sporiți averea, orezul devine un instrument puternic pentru a atrage bani și oportunități financiare într-o perioadă scurtă de 7 zile. Aceste ritualuri se bazează pe principii ancestrale care caută să armonizeze energia și să creeze un mediu propice abundenței economice.

OPC Prahova a făcut ravagii în parcurile auto din Ploieşti. Peste 400 de maşini, scoase de la vânzare

Pentru această filozofie străveche, orezul este un ingredient esențial în ritualurile menite să atragă succesul și banii. Simbolismul său este legat de nemurirea prosperității, asigurând că abundența nu lipsește niciodată în viața noastră. Este o reamintire constantă că, la fel ca semințele de orez, oportunitățile și bogăția noastră pot crește și se pot multiplica dacă sunt cultivate corespunzător.

Concurs de fotografie lansat de fosta Rafinărie Steaua Română. Premii in valore de 3000 euro

Sămânța fertilității

Orezul, pe lângă faptul că este un simbol al norocului și al prosperității, este și încărcat de semnificație ca sămânță a fertilității în diferite culturi. La ceremoniile de nuntă, există o tradiție să arunci cu orez către tinerii căsătoriți ca un gest de urări de bine. Acest act nu simbolizează doar fericirea și durabilitatea uniunii lor, ci și speranța că vor putea avea o viață împreună plină de oportunități, inclusiv întemeierea unei familii dacă doresc. Orezul, cu simbolismul său de creștere și abundență, adaugă o notă specială și semnificativă acestui frumos ritual de căsătorie.

Ce să faci cu orezul pentru a atrage bani în 7 zile, conform Feng Shui

Ritualul cu orez și scorțișoară este o practică care urmărește să atragă norocul și prosperitatea într-o casă. Pentru a-l realiza, ai nevoie de ingrediente specifice precum o ceașcă de orez negătit, trei monede, o bancnotă, o cheie și un baton de scorțișoară. Procedura presupune plasarea orezului într-un recipient și formarea unui triunghi cu monedele în el. Apoi este rulat și plasat în gaura cheii, îndoind capetele bancnotei într-o formă semi-pătrată înainte de a o îngropa în orez, asigurându-vă că este în centru. În cele din urmă, batonul de scorțișoară este luat și rupt în bucăți. Toate acestea se pun la intrarea în casă ca simbol de bun venit și în speranța că o să atragă prosperitate și noroc.

Pe de altă parte, ritualul apei de orez este o practică care urmărește să atragă bani și prosperitate în casă prin curățare. Pentru a-l realiza, aveți nevoie de un sfert de cană de orez și un litru de apă. Procedura constă în gătirea orezului și folosirea apei rezultate pentru a spăla podelele casei. Acest act simbolic se realizează din interior spre exterior, cu intenția de a elimina invidia și energiile rele care pot împiedica planurile de viitor. Este o modalitate de a purifica casa și de a crea un mediu propice abundenței și prosperității.

În cele din urmă, ritualul orezului și al monedelor este o metodă de a atrage bani și prosperitate. Ai nevoie de o farfurie din ceramică albă, patru monede, suficient orez pentru a umple farfuria, o lumânare verde și un marker cu cerneală roșie. Procedura presupune umplerea farfuriei cu orez si așezarea celor patru monede formând o cruce pe orez. Apoi, semnele peso sunt desenate pe fiecare dintre monede cu pixul roșu. Pentru a personaliza ritualul, pe lumânare este scris numele persoanei care dorește să atragă În cele din urmă, se aprinde lumânarea din centrul farfuriei.

Ai informatii despre un consumator/dealer de droguri? Trimite-ne detaliile si vom transmite sesizarea organelor abilitate! Asiguram anonimatul tuturor cititorilor nostri! Click aici!

    Ai o informație care poate deveni ştire?
    Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191