Un bărbat a aflat că mai are doar 6 luni de trăit, după o programare la frizer. „Voi muri, asta sigur mă va ucide!”

Un bărbat a aflat că mai are doar 6 luni de trăit, după o programare la frizer. „Voi muri, asta sigur mă va ucide!”

Nicholas Smithson, un australian în vârstă de 38 de ani, a mers la medic după ce frizeul a descoperit că bărbatul are o aluniță bizară. În ciuda îngrijorărilor stilistului, medicii i-au spus inițial că nu are „de ce să-și facă griji”. Dar pentru că simțea că ceva nu este în regulă, a decis să se programeze pentru a vedea un specialist în piele, care i-a făcut imediat o biopsie, relatează Mirror.

Apel către Garda de Mediu Prahova: Ploieştiul se sufocă! Lista marilor poluatori care ne pun sănătatea în pericol

Rezultatele au arătat că este vorba despre un melanom nodular, iar veștile proaste nu s-au terminat aici pentru australian. Medicii i-au transmis acestuia că melanomul s-a răspândit dincolo de alunița înnegrită și s-a dus până la ganglionii limfatici. Viața lui s-a schimbat total după ce i s-a spus că Crăciunul acesta va fi probabil ultimul pe care o să-l prindă. 

OPC Prahova a făcut ravagii în parcurile auto din Ploieşti. Peste 400 de maşini, scoase de la vânzare

„Voi muri, asta mă va ucide”

El a spus pentru The Courier Mail: „Îmi amintesc că m-am uitat la iubita mea și i-am spus: <Voi muri, asta mă va ucide>. M-am dus acasă, m-am uitat la pereți și am plâns”.

Concurs de fotografie lansat de fosta Rafinărie Steaua Română. Premii in valore de 3000 euro

În august, medicii i-au dat șase luni de trăit. Prietenii lui au lansat acum o pagină de strângere de fonduri, astfel încât acesta să poată profita la maximum de timpul care i-a mai rămas. Până acum a strâns de dolari, în jur de de lire sterline.

Prietenii săi, Claudette și Jamie, au scris: „Nicko a fost diagnosticat cu melanom în stadiul patru și în prezent luptă împotriva cancerului. Deși i s-a dat un diagnostic terminal, sperăm că va putea lupta și câștiga războiul împotriva acestei boli. Ar fi grozav dacă am putea face acest lucru posibil pentru Nicko”.

„Îi rugăm pe toți să ajutăm în orice mod”

„Nu știm ce ne rezervă viitorul, așa că vrem să ne asigurăm că Nicko poate avea această experiență. Îi rugăm pe toți să ajute în orice mod, cu orice donație. Fiecare dolar îl va ajuta pe Nicko să realizeze o parte din lucrurile de pe lista lui. Toate donațiile vor merge direct către el”.

„Cei dintre voi care nu-l cunoașteți pe Nicko, trebuie să știți că este generos, cu un suflet frumos, de asemenea foarte mândru. Nicko nu a vrut inițial să se întâmple asta, dar singura modalitate de a-și bifa obiectivele a fost să se lase ajutat. Susține-i visul de a face niște călătorii. Fără sprijinul celor din jur, acest lucru nu este posibil.”, au mai spus prietenii acestuia. 

Ai informatii despre un consumator/dealer de droguri? Trimite-ne detaliile si vom transmite sesizarea organelor abilitate! Asiguram anonimatul tuturor cititorilor nostri! Click aici!

    Ai o informație care poate deveni ştire?
    Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191