Un bărbat a primit o factură la telefon de 134.000 de euro după ce și-a petrecut vacanța într-o țară din Europa

Un bărbat a primit o factură la telefon de 134.000 de euro după ce și-a petrecut vacanța într-o țară din Europa

Un turist american a primit o factură de șase cifre după o scurtă vacanță în Elveția. Pe factură scria că datorează furnizorului de telefonie de dolari.

La nici 3 zile de la alegeri, Tudorică de la Păuleşti a dat startul ilegalităților! Mită pentru USR-iştii care îl ajută să formeze majoritatea în Consiliul Local

Rene Remund și soția sa Linda au călătorit în Elveția în septembrie anul trecut, și nu era prima de acest fel, având în vedere că este locul de unde este el originar.

Mai suntem sănătoşi la cap? Primărița PNL Ioana Neagu (Valea Călugărească), gest incalificabil! Fericită că a pus mâna pe ciolan, acum îşi bate joc de Biserică şi obiceiurile sfinte

Ca de obicei, Remund s-a asigurat că furnizorul său de telefonie mobilă a fost notificat de deplasare, mergând într-un magazin pentru a se interesa de condițiile de roaming. El a spus că, în calitate de client de 30 de ani, i s-a spus că este „acoperit”, arată New York Post.

Marele eşec numit Bogdan Nica: O campanie dezastruoasă care a costat PNL Primăria Ploieşti

Dar, în timp ce se bucura de peisajele din Elveția și trimitea familiei fotografii, turistul nu s-a gândit nici măcar o dată că aceste mesaje i-ar pute aduce costuri zilnice de roaming de mii și mii de euro.

După ce s-a întors acasă și a primit factura T-Mobile, Remund a crezut că aceasta era în valoare de 143 de dolari, ceea ce i s-a părut „rezonabil”.

„Primesc această factură T-Mobile și nu mă deranjează foarte mult pentru că citeam 143 de dolari”, a explicat el, adăugând că abia când a mers să plătească factura și-a dat seama că erau multe zerouri peste

Spun: ‘Scuzați-mă'”. „,00 Sunteți nebuni?” le-a zis el reprezentaților din punctul de vânzare. Potrivit facturii de telefonie mobilă, Remund a consumat 9,5 GB de date în timp ce se afla în Europa, în valoare de câteva mii de dolari în fiecare zi. Și în timp ce 5-10 GB nu este considerată o cantitate mare de date, neacoperirea taxelor de roaming va determina un utilizator să piardă mii de dolari foarte repede, arată sursa citată.

Am sunat la [T-Mobile] și fata m-a pus în așteptare pentru o vreme. Mi-a spus că verifică și revine, iar când a revenit a spus că este o factură corectă”

„I-am zis: Cum adică este o factură corectă? Iar ea a zis: Ei bine, asta e suma de plată” „I-am spus: Glumeș Ești nebună” După confirmarea angajatului de la call center, factura sa a rămas în valoare de aproximativ de dolari, iar americanul a angajat un avocat pentru a argumenta faptul că a fost „acoperit” pentru roaming internațional pentru a evita astfel de taxe „exorbitante”.

Avocatul său a trimis o scrisoare către președintele T-Mobile, dar nu a primit niciun răspuns până acum câteva zile. Scrisoarea de la T-Mobile spunea că furnizorul de servicii „regretă” taxele și că Remund va primi un „credit” pentru a scădea întreaga factură telefonică.

Într-un e-mail emis către presa locală, T-Mobile a transmis că abonații ar trebui să „verifice întotdeauna caracteristicile de călătorie ale planului lor, cum ar fi roamingul internațional de date, înainte de a pleca”. „Dacă un client are un abonament mai vechi care nu include roaming internațional pentru date și apeluri, va trebui să se asigure că utilizează modul Avion și Wi-Fi atunci când utilizează date, pentru a se asigura că dispozitivul nu se conectează la o rețea internațională.”

Anul trecut, activista și scriitoarea din Melbourne, Sally Rugg, a fost „încasată” cu puțin peste 720 de dolari la două minute după ce a aterizat la Londra.

Articol recomandat de

Bye, Rangers! Ianis Hagi nu revine în Scoția. „Acord total” cu noul club

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191