Un bărbat care a fost dat dispărut în urmă cu 26 de ani, găsit în grajdul unui vecin. Se afla foarte aproape de locuința lui

Un bărbat care a fost dat dispărut în urmă cu 26 de ani, găsit în grajdul unui vecin. Se afla foarte aproape de locuința lui

Un caz șocant s-a petrecut în centrul Algeriei! Un bărbat în vârstă de 45 de ani, care a fost dat dispărut în urmă cu 26 de ani, a fost acum găsit în grajdul unui vecin. Omar bin Omran se afla foarte aproape de locuința lui. Iată cum a fost posibil să fie ținut captiv atât de mulți ani, dar și cum a fot găsit!

La nici 3 zile de la alegeri, Tudorică de la Păuleşti a dat startul ilegalităților! Mită pentru USR-iştii care îl ajută să formeze majoritatea în Consiliul Local

Un bărbat din Algeria, care a fost dat dispărut în urmă cu 26 de ani, a fost găsit de autorități în grajdul unui vecin. Iată cum a fost găsit!

Mai suntem sănătoşi la cap? Primărița PNL Ioana Neagu (Valea Călugărească), gest incalificabil! Fericită că a pus mâna pe ciolan, acum îşi bate joc de Biserică şi obiceiurile sfinte

Un bărbat din Algeria, care a fost dat dispărut în urmă cu 26 de ani, găsit în grajdul unui vecin

Într-un eveniment neașteptat petrecut într-un sat din centrul Algeriei, un bărbat care a dispărut fără urmă acum 26 de ani a fost găsit în condiții dramatice în grajdul unui vecin, la doar câteva sute de metri de casa sa natală.

Marele eşec numit Bogdan Nica: O campanie dezastruoasă care a costat PNL Primăria Ploieşti

Omar bin Omran, în vârstă de 45 de ani, care a dispărut în anul 1998, a fost descoperit în urma unei percheziții efectuate de jandarmerie, după ce autoritățile au primit un denunț anonim.

Conform comunicatului emis de biroul procurorului din guvernoratul Djelfa, Omar bin Omran a fost găsit într-un adăpost subteran improvizat în grajdul unui vecin. Scenele capturate într-un videoclip distribuit pe rețelele de socializare arată momentul emoționant al salvării sale, în timp ce bărbatul de 45 de ani era scos dintr-o gaură săpată în pământ.

Omar bin Omran, ținut captiv în închisoarea subterană

Relatări din presa locală sugerează că Omar bin Omran a fost ținut captiv în această închisoare subterană, având posibilitatea limitată de a vedea și a auzi activitățile exterioare prin mici deschideri. Totuși, el nu putea să comunice sau să evadeze din cauza unei presupuse vrăji impuse de răpitorul său, care l-ar fi împiedicat să strige după ajutor.

Potrivit BBC, autoritățile au confirmat arestarea unui bărbat în vârstă de 61 de ani, suspectat de sechestrarea bărbatului în vârstă de 45 de ani. Suspectul, care era angajat și locuia în apropierea victimei, urmează să fie judecat pentru faptele sale.

Acest caz, care a șocat comunitatea locală și a atras atenția națională, continuă să fie investigat pentru a determina motivele din spatele acestei captivități prelungite și modul în care Omar bin Omran a putut fi ascuns atât de aproape de casa sa timp de atât de mulți ani.

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191