Un bărbat care a înşelat un bătrân cu peste 10.000 lei prin metoda „Accidentul” a murit după ce s-a răsturat cu maşina pe un câmp, în timp ce fugea de poliţişti

Un bărbat care a înşelat un bătrân cu peste 10.000 lei prin metoda „Accidentul” a murit după ce s-a răsturat cu maşina pe un câmp, în timp ce fugea de poliţişti

Un bărbat de 33 de ani, suspectat că a înşelat un bătrân din judeţul Bistriţa-Năsăud cu peste 10.000 de lei prin Metoda Accidentul, a murit după ce s-a răsturat cu maşina pe un câmp, în timp ce fugea de poliţişti, transmite News.ro.

Evz.ro: Cum au motivat judecatorii de la Tribunalul Bucuresti achitarea in dosarul inventat de Lucica Onea

”Poliţiştii Secţiei 3 Poliţie Rurală Lechinţa aflaţi în serviciul de patrulare au observat un autoturism care se deplasa pe raza localităţii Sânmihaiu de Câmpie, în care aveau informaţii că se află o persoană bănuită de comiterea unei înşelăciuni prin metoda accidentul”, a transmis, luni, IPJ Bistriţa-Năsăud.

Castrul roman de la Drajna de Sus, acceptat in Programul „Romania atractiva”. Care sunt beneficiile

Poliţiştii au efectuat semnalele de oprire autoturismului în cauză, în care au fost observaţi conducătorul auto şi un pasager, ambii mascaţi, însă şoferul nu s-a conformat, continuându-şi deplasarea.

Cand o sa infunde puscaria „Zdreanță”? Fostul procuror „Portocala”, acuzat de santaj: Ofiterul DGA Ionut Radulescu sustine ca procurorul Mircea Negulescu i-a cerut bani unui afacerist ca sa nu-l „paradeasca”

”La un moment dat, în intersecţia Drumului Judeţean 151 cu Drumul Judeţean 154D, autoturismul s-a răsturnat pe un câmp. La faţa locului, a fost identificată în afara autoturismului, o singură persoană, respectiv un bărbat, de 33 de ani, din Vicovu de Sus, judeţul Suceava, care din nefericire era decedat”, a mai transmis Poliţia.

Potrivit anchetatorilor, în autoturism a fost descoperit şi ridicat în vederea continuării cercetărilor un plic cu suma de 10.100 de lei.

”Cercetările în acest caz sunt continuate în vederea clarificării cauzei sub toate aspectele ei”, au mai precizat poliţiştii.

Aceştia au explicat că băratul care a murit în accident este suspectat că, în seara de 9 decembrie, l-a sunat pe un bărbat de 80 de ani din Sânmihaiu de Câmpie, s-ar fi recomandat a fi personal medical, spunându-i că fiul lui a fost implicat într-un accident rutier.

Ulterior, bătrânul i-a îmnânat un plic cu 10.100 de lei.

sursa: News.ro

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191