Un bărbat care a înşelat un bătrân cu peste 10.000 lei prin metoda „Accidentul” a murit după ce s-a răsturat cu maşina pe un câmp, în timp ce fugea de poliţişti

Un bărbat care a înşelat un bătrân cu peste 10.000 lei prin metoda „Accidentul” a murit după ce s-a răsturat cu maşina pe un câmp, în timp ce fugea de poliţişti

Un bărbat de 33 de ani, suspectat că a înşelat un bătrân din judeţul Bistriţa-Năsăud cu peste 10.000 de lei prin Metoda Accidentul, a murit după ce s-a răsturat cu maşina pe un câmp, în timp ce fugea de poliţişti, transmite News.ro.

STOP ABUZURILOR DIN JUSTIȚIE! Mesajul fostei sefe DIICOT Giorgiana Hosu, dupa achitarea post-mortem a politistului Dan Hosu: “Vreau sa se invete ceva din acesti 7 ani si oamenii sa invete sa gandeasca ei insisi. Sa nu se grabeasca nimeni sa arunce cu piatra”

”Poliţiştii Secţiei 3 Poliţie Rurală Lechinţa aflaţi în serviciul de patrulare au observat un autoturism care se deplasa pe raza localităţii Sânmihaiu de Câmpie, în care aveau informaţii că se află o persoană bănuită de comiterea unei înşelăciuni prin metoda accidentul”, a transmis, luni, IPJ Bistriţa-Năsăud.

In atentia Politiei Prahova, OPC, ANAF! O firma din Brasov escrochează pensionari din Prahova, cu întâlniri la hoteluri, unde vând chinezării la suprapreț

Poliţiştii au efectuat semnalele de oprire autoturismului în cauză, în care au fost observaţi conducătorul auto şi un pasager, ambii mascaţi, însă şoferul nu s-a conformat, continuându-şi deplasarea.

Guvernul a aprobat cedarea pasajului de la Podul Înalt către Primăria Ploiești. Poate fi demarat proiectul de lărgire la patru benzi

”La un moment dat, în intersecţia Drumului Judeţean 151 cu Drumul Judeţean 154D, autoturismul s-a răsturnat pe un câmp. La faţa locului, a fost identificată în afara autoturismului, o singură persoană, respectiv un bărbat, de 33 de ani, din Vicovu de Sus, judeţul Suceava, care din nefericire era decedat”, a mai transmis Poliţia.

Potrivit anchetatorilor, în autoturism a fost descoperit şi ridicat în vederea continuării cercetărilor un plic cu suma de 10.100 de lei.

”Cercetările în acest caz sunt continuate în vederea clarificării cauzei sub toate aspectele ei”, au mai precizat poliţiştii.

Aceştia au explicat că băratul care a murit în accident este suspectat că, în seara de 9 decembrie, l-a sunat pe un bărbat de 80 de ani din Sânmihaiu de Câmpie, s-ar fi recomandat a fi personal medical, spunându-i că fiul lui a fost implicat într-un accident rutier.

Ulterior, bătrânul i-a îmnânat un plic cu 10.100 de lei.

sursa: News.ro

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191