Un bărbat de 32 de ani din Bucureşti s-a aruncat de la etajul 10, în faţa soţiei şi a vecinilor. Inclusiv femeia i-ar fi zis să sară. De supărare şi-a luat apoi 2 beri

Un bărbat de 32 de ani din Bucureşti s-a aruncat de la etajul 10, în faţa soţiei şi a vecinilor. Inclusiv femeia i-ar fi zis să sară. De supărare şi-a luat apoi 2 beri

Bărbatul s-a urcat pe un bloc de 10 etaje din sectorul 6 al Capitalei, după ce s-ar fi certat cu partenera de viaţă. De acolo a ameninţat că se aruncă în gol, în timp ce consuma băuturi alcoolice. 

ICCJ nu se abate de la respectarea legii! Inalta Curte a desfiintat o noua condamnare data de judecatorul CAB Ciprian Ghita

Nu a fost prima dată când bărbatul a ameninţat că-şi ia viaţa

„Vecinii bărbatului spun că nu ar fi fost prima oară când acesta ar fi încercat să recurgă la un astfel de gest, doar că de fiecare dată, medicii, dar şi poliţiştii au reuşit să îi salveze viaţa”, spune Bogdan Dinu, reporter Observator.

INTERVIU/ Adrian Tăbîrcă, primarul din Vadu Săpat: „Cu sprijin financiar, putem să devenim zonă turistică”

Martor: Acum două săptămâni, la fel, aceeaşi fază a făcut-o, numai că s-a dat jos.

Cândva, Prahova avea lideri, nu politicieni! Cel mai mare parc industrial din țară, construit la Ariceşti, continuă sa atragă sute de milioane de euro din investiţii private

Atunci, bărbatul ar fi fost convins să renunţe la gândurile sinucigaşe cu 2 ţigări. Acum, el a avut alte cerinţe – şi-a dorit ca partenera de viaţă să fie martora incidentului, dar şi două beri.

Sinucigaş: Unde e nevastă-mea? Ca să vadă! 

Martor: I-a zis: Dacă mă iubeşti, nu te arunca.

Martorii mai spun şi că la un moment dat, chiar femeia ar fi strigat la el să se arunce. 

Soţia bărbatului: Aruncă-te, dacă tot te arunci!

Martor: E a treia oară când a vrut să se arunce şi acum chiar s-a aruncat. Droguri, băutură.

Partenera de viaţă neagă acuzaţiile

Soţia bărbatului: Nimeni nu mă înţelege, toată lumea o să mă acuze. Habar n-are lumea. Lumea nu ştie ce e în sufletul meu. Nimeni nu ştie ce am păţit eu.

Vecinii spun că bărbatul consuma des alcool împreună cu femeia şi amândoi aveau un comportament ciudat.

Vecin: Cine să-l plângă, adică amândoi erau cu băutura. Chiar acum jumătate de oră şi-a luat două beri. Adică e supărată.

Medicii au încercat să îl resusciteze zeci de minute, însă impactul cu asfaltul a fost atât de violent încât acesta a murit pe loc.

Ai informatii despre un consumator/dealer de droguri? Trimite-ne detaliile si vom transmite sesizarea organelor abilitate! Asiguram anonimatul tuturor cititorilor nostri! Click aici!

    Ai o informație care poate deveni ştire?
    Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191