Un bebeluș a fost deshumat la patru zile de la înmormântare, după ce un trecător „i-a auzit plânsetul” venind din mormânt

Un bebeluș a fost deshumat la patru zile de la înmormântare, după ce un trecător „i-a auzit plânsetul” venind din mormânt

Un bebeluș de trei luni din Santa Barbara a fost deshumat la patru zile de la înmormântare, după ce un trecător „i-a auzit plânsetul” venind din mormânt, relatează Mirror.

Surse PhOnline.ro/ PSD şi PNL anunță azi comasarea alegerilor şi liste comune la europarlamentare şi locale

Copilul fusese declarat mort din cauza febrei severe și a fost înmormântat într-un cimitir din Protección, Honduras.

Sondaj CURS/ Românii vor comasarea alegerilor. PSD conduce detaşat. PNL coboară la egalitate cu AUR

Patru zile mai târziu, un apropiat al familiei a spus că i-a auzit strigătele când trecea pe lângă cimitir. Acesta a crezut că micuțul a fost îngropat de viu din greșeală și s-a grăbit să spună familiei despre ceea ce a auzit.

Luju.ro: ÎN LOC SĂ FIE ÎN PUŞCĂRIE, NEGULESCU AMENINȚĂ– Mesaj trimis de paraditorul „Portocală” fostului premier Victor Ponta

Părinții bebelușului au sperat că acesta ar putea fi un miracol și au decis să îl deshumeze pentru a vedea dacă este adevărat. Imaginile sfâșietoare de la fața locului au arătat membrii familiei cum se roagă cu disperare ca micuțul să fie în viață.

Deși au încercat să găsească orice semn de viață al micuțului, acesta nu mișca. 

Un apropiat al familiei spune că bebelușul a fost dus la spital, dar nici acolo „nu a dat semne de viață”. După ce medicii au confirmat că acesta era mort, angajații spitalului i-au dat trupul neînsuflețit familiei îndurerate, care l-a reîngropat după tragicul calvar.

Se crede că micuțul ar fi putut suferi de o catalepsie, o tulburare neurologică ce provoacă rigiditate musculară și pierderea temporară a capacității de a răspunde la stimuli externi sau de a se deplasa, fapt care a dus la declararea decesului său. Catalepsia este rară și poate fi, de asemenea, un simptom al unor boli precum boala Parkinson sau epilepsia.

Articol recomandat de

„Karma, nu?” Rușii intervin în cazul Halep: ce i-au aminitit Simonei

Ai informatii despre un consumator/dealer de droguri? Trimite-ne detaliile si vom transmite sesizarea organelor abilitate! Asiguram anonimatul tuturor cititorilor nostri! Click aici!

    Ai o informație care poate deveni ştire?
    Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191