Un cadavru în stare avansată de putrefacție găsit pe malul râului Mureș. Se crede că ar fi fetița dispărută de 1 Mai, când o barcă cu 12 oameni s-a răsturnat

Un cadavru în stare avansată de putrefacție găsit pe malul râului Mureș. Se crede că ar fi fetița dispărută de 1 Mai, când o barcă cu 12 oameni s-a răsturnat

Tragedia s-a petrecut de 1 Mai, când 11 oameni din trei familii înrudite – cinci părinţi şi şase copii – s-au urcat într-o barcă, condusă de un barcagiu băut și fără permis. Cele trei familii din comuna Semlac, cinci părinţi şi şase copii, erau rude şi şi-au petrecut ziua la iarbă verde. L-au sărbătorit pe cel mai mare dintre copii – Robert, care tocmai împlinise 11 ani. Părinţii lui se întorseseră din Germania de câteva zile. Au făcut grătar şi s-au distrat pe malul drept al râului Mureş, din judeţul Arad.

Apel către Garda de Mediu Prahova: Ploieştiul se sufocă! Lista marilor poluatori care ne pun sănătatea în pericol

O petrecere încheiată cu o tragedie

Ar fi vrut să încheie seara la o terasă, pe malul celălalt al apei, din judeţul Timiş, în Portul Periam, unde cântau lăutarii. Pe înserat, s-au urcat într-o barcă din lemn, cu motor, condusă de un bărbat de 33 de ani, decişi să traverseze apele învolburate ale Mureşului. Curenții puternici au răsturnat barcă, iar oamenii au căzut în apa rece ca gheața. Au urmat clipe de coșmar. Un copil de patru ani s-a stins chiar în fața mamei sale. Când a fost scos din apă, era deja în stop cardio-respirator. În ciuda eforturilor medicilor, micuțul a fost declarat mort.

OPC Prahova a făcut ravagii în parcurile auto din Ploieşti. Peste 400 de maşini, scoase de la vânzare

Drama însă nu avea să se termine prea curând. Patru oameni, un tată şi cei doi copii – Robert de 11 ani şi Maria, de 6 ani – şi tatăl vitreg al copiilor au fost dați dispăruţi. Au fost purtați de ape în locuri diferite, iar pentru găsirea lor a fost nevoie de timp. După cinci zile de la tragedie a fost găsit trupul iubitului femeii care își pierduse copilul de 4 ani. Au mai trecut două zile, iar din apele reci, în apropiere de Igris, a fost scos și tatăl copiilor de 6 și 11 ani.

Concurs de fotografie lansat de fosta Rafinărie Steaua Română. Premii in valore de 3000 euro

După opt zile de căutări, a fost găsit și trupul lui Robert, în apropiere de Mako, în Ungaria. Trupul Mariei nu a fost însă găsit. Până acum. Din corpul mic și firav al copilei nu a mai rămas mare lucru după atâtea luni. Unchiul fetei a confirmat însă că hainele care au fost găsite ar aparține fetei. Este însă așteptată și mama să o identifice.

Ce spun polițiștii

La data de 16 august , în jurul orei , polițiștii Secției 2 Rurală Arad au fost sesizați despre prezența unui cadavru, la malul unei insule din râul Mureș, între localitățile Șeitin și Nădlac. Cadavrul, în stare avansată de putrefacție, urmează a fi transportat la Serviciul Județean de Medicină Legală Arad, în vederea efectuării autopsiei și stabilirii profilului genetic, în vederea identificării.

Știre realizată cu ajutorul informațiilor furnizate de reporterul Observator Iulia Pop. 

Ai informatii despre un consumator/dealer de droguri? Trimite-ne detaliile si vom transmite sesizarea organelor abilitate! Asiguram anonimatul tuturor cititorilor nostri! Click aici!

    Ai o informație care poate deveni ştire?
    Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191