Un „călător în timp” care susține că vine din anul 2671 spune ce evenimente majore vor avea loc în octombrie 2023

Un „călător în timp” care susține că vine din anul 2671 spune ce evenimente majore vor avea loc în octombrie 2023

Un bărbat care susține că este „călător în timp” și că vine din viitorul îndepărtat a făcut câteva dezvăluiri despre ceea ce ar urma pe Pământ în acest an, scrie Mirror.

Apel către Garda de Mediu Prahova: Ploieştiul se sufocă! Lista marilor poluatori care ne pun sănătatea în pericol

Eno Alaric, un bărbat cu peste de urmăritori pe TikTok, postează videoclipuri în care face previziuni. Acesta spune că omenirea se va împuțina în octombrie anul acesta, după o întrerupere globală de curent.

OPC Prahova a făcut ravagii în parcurile auto din Ploieşti. Peste 400 de maşini, scoase de la vânzare

Eno Alaric susține că are o listă de evenimente catastrofale care urmează în octombrie 2023, el avertizează că va fi o lună care va „face istorie”.

Concurs de fotografie lansat de fosta Rafinărie Steaua Română. Premii in valore de 3000 euro

„Da, sunt un călător în timp, acestea sunt evenimentele majore care vor avea loc în octombrie 2023. Octombrie este considerată una dintre lunile cu cel mai mare impact din istorie, din cauza multora dintre aceste evenimente”, a scris acesta pe TikTok.

3 octombrie: O navă extraterestră cade pe Pământ în timpul unei ploi mari de meteoriți. Acest extraterestru scapă de îndată ce aterizează și începe să facă ravagii în orașele mari.

7 octombrie: Telescopul James Webb vede o creatură spațială uriașă mâncând stele. Va veni în sistemul nostru solar și va mânca Soarele și ar putea elimina toată viața din apropierea lui.

15 octombrie: O specie asemănătoare omului este descoperită în Muntele Everest, cu o întreagă civilizație. Au abilități telepatice și doresc să controleze oamenii, vor face orice pentru putere.

29 octombrie: O erupție solară foarte puternică lovește Pământul, provocând o întrerupere a curentului la nivel global. Criminalitatea crește cu și este foarte greu de ținut sub control.” – acestea sunt doar câteva dintre previziunile făcute de Eno Alaric.

Unii dintre utilizatorii platformei TikTok susțin că „Nicio predicție a călătorilor în timp nu s-a adeverit vreodată”.

Articol recomandat de

SPECIAL | Orașul din România rămâne fără stadionul de 120 de milioane de euro! Demolarea arenei e în aer: ”Nici în 20 de ani nu se va face”

Ai informatii despre un consumator/dealer de droguri? Trimite-ne detaliile si vom transmite sesizarea organelor abilitate! Asiguram anonimatul tuturor cititorilor nostri! Click aici!

    Ai o informație care poate deveni ştire?
    Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191