Un campion naţional la box se zbate între viaţă şi moarte, după o bătaie în scara blocului: „Era sânge în toate direcţiile”. Totul a început de la o ceartă cu soţia

Un campion naţional la box se zbate între viaţă şi moarte, după o bătaie în scara blocului: „Era sânge în toate direcţiile”. Totul a început de la o ceartă cu soţia

Daniel Borgovan s-ar fi certat vineri seara cu iubita cu care locuia într-un apartament din Bistriţa. De teamă, femeia de 32 de ani ar fi sunat după ajutor. Unul sau mai mulţi bărbaţi au venit la locuinţă iar scandalul s-a mutat în casa scării. După lovituri şi îmbrânceli, Daniel s-a rostogolit pe scări de la etajul patru până la etajul 3. 

PSD Prahova, întâlnire cu seniorii social-democrați. Prefectul Virgiliu Nanu, primarul Volosevici şi parlamentarii PSD au prezentat proiectele de viitor

Mărioara Andreica, mama victimei: A spus că a venit el în stare de ebrietate şi că a vrut să arunce copilul pe geam. Şi ea şi-a chemat ajutoare. S-au încăierat între ei. Există dovezi din cate ştiu că nu sunt leziuni numai din căzătură, ci sunt leziuni şi lovituri puternice de mână de om. Eu cred că a fost o gaşcă organizată. 

Coşmar pentru Onea&Portocală! Mihaela Iorga Moraru, „paradită” cu dosare măsluite, numită al doilea om din conducerea DNA Central

Marcel, prietenul lui Daniel: Eu am fost acolo la 7 dimineaţă pentru că nu ştiam ce se întâmplă. Am văzut acolo sânge în toate direcţiile.  

1 Decembrie 2023: Ploieştenii sunt aşteptați la artificii, vin cald, mâncare tradițională şi parada militară

Ce spun poliţiştii despre altercaţie

Poliţiştii susţin că doar două persoane au fost implicate în altercaţie. 

Paul Rodilă, purtător de cuvânt al IPJ Bistrița-Năsăud: Din primele date, poliţiştii au stabilit că cei doi bărbaţi s-ar fi lovit reciproc, iar la un moment dat, bărbatul de 30 de ani a căzut pe scările interioare ale imobilului. 

Starea de sănătate a lui Daniel, extrem de gravă

Starea de sănătate a victimei este extrem de gravă.

Camelia Strungari, purtător de cuvânt Spitalul Clinic de Urgență Bistrița: Pacientul este internat în secţia ATI Neurochirurgie, cu un diagnostic complex, prezintă numeroase traumatisme, fracturi, este intubat, ventilat mecanic, în comă indusă medicamentos.   

Tânărul a fost campion național şi devenise antrenor

Tânărul este un fost boxer de performanţă care în ultima perioadă antrena. A fost campion național și a participat la numeroase competiţii internaţionale. 

Fostul antrenor al lui Daniel: Un sportiv de excepţie, un sportiv care a avut rezultate excepţionale, a fost în lotul naţional, a participat la balcaniadă. Eu sunt convins că la valoarea lui Ionuţ şi la posibilităţile lui fizice nu cred că era în stare cel puţin 1 să facă ce a făcut. 

În această seară, zeci de oameni s-au strâns în faţa spitalului din Bistriţa ca să se roage pentru Daniel şi să îşi arate susţinerea pentru familia acestuia. 

Ai informatii despre un consumator/dealer de droguri? Trimite-ne detaliile si vom transmite sesizarea organelor abilitate! Asiguram anonimatul tuturor cititorilor nostri! Click aici!

    Ai o informație care poate deveni ştire?
    Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191