„Un copil cuminte, un copil care fugea de maşini”. Altar de lumânări şi flori în locul unde Matei, băieţelul de trei ani, a fost ucis de o şoferiţă drogată

„Un copil cuminte, un copil care fugea de maşini”. Altar de lumânări şi flori în locul unde Matei, băieţelul de trei ani, a fost ucis de o şoferiţă drogată

Sub efectul substanţelor psihoactive, femeia de 38 de ani s-a urcat la volan şi a pornit într-o cursă nebună. Camerele de supraveghere din localitate au filmat-o cu doar câteva clipe înainte să lovească mortal copilul.

INREGISTRARE AUDIO HALUCINANTĂ! Patronul firmei de casă a primarului Sandu Tudor (Păuleşti) înjură ca la uşa cortului un reporter: „Să-mi bag …. în mă-ta şi în copiii tăi. Să vă dau la m…. la toată familia!”

Vecină, martor la accident: A venit o maşină după colţ, cu mare viteză. Deodată s-a auzit poc şi când m-am uitat jos, era jos fără suflare.

Virgiliu Nanu: Prahova trebuie să fie în top 5 județe ale țării, aşa cum a fost odată!

Copilul nu a avut nicio şansă. Martorii au observat că femeia avea un comportament ciudat şi aduc acuzaţii grave.

Volo îşi întăreşte legăturile cu ploieştenii, în cursa pentru primărie. Discuții constructive cu locuitorii din Malu Roşu si Mihai Eminescu

Marius Matei, bunicul copilului: Conducea cu un copil în braţe, avea trei copii în spate. A venit soţul ei, a vrut să o dea jos din maşină ca să ia el cazul asupra lui şi când a venit ambulanţa şi a venit şi poliţia, el s-a făcut că merge ca un om normal pe stradă. 

Vecin: S-a baricadat pur şi simplu în maşină şi a fugit la nu ştiu câţi metri.

Femeia a fost testată cu aparatul etilotest, dar nu consumase alcool. În schimb.

Elena Ostache, IPJ Brăila: Aceasta a fost testată şi cu aparatul drugtest, rezultatul indicând consumul unei substanţe psihoactive, motiv pentru care i-au fost recolatate probe biologice la spital.

Şoţul şoferiţei: Se aşteaptă rezultatele de la analize. 

Vecin: Păi înseamnă că o să ne fie pur şi simplu frică să mai ieşim, dom’ne nu pe stradă, pe troturar.

Vecină: P-aicea se circulă ca la raliuri. 

Între timp, devastată, familia se pregăteşte de înmormântare.

Bunică: Un copil cuminte, un copil care fugea de maşini. Fugea de maşini, d-aia s-a şi dus acolo. 

Dacă analizele de laborator confirmă că femeia era drogată în momentul accidentului, va fi judecată după legea Anastasia, intrată în vigoare în această vară, prin care şoferii drogaţi şi băuţi care fac accidente mortale nu mai scapă de închisoare. 

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191