Un copil de 3 ani, dispărut dintr-un magazin din Tulcea, a fost găsit mort. Cadavrul lui era la 30 de metri distanță, în apele Dunării

Un copil de 3 ani, dispărut dintr-un magazin din Tulcea, a fost găsit mort. Cadavrul lui era la 30 de metri distanță, în apele Dunării

Un copil de trei ani a dispărut duminică seara dintr-un magazin din Mahmudia, județul Tulcea, și a fost găsit, în cursul zilei de luni, mort în apele Dunării, la 30 de metri distanță de locul dispariției.

Apel către Garda de Mediu Prahova: Ploieştiul se sufocă! Lista marilor poluatori care ne pun sănătatea în pericol

Un alt caz înspăimântă România! De această dată, un copil în varstade 3 ani, care a dispărut duminică seara dintr-un magazin din Mahmudia, județul Tulcea, a fost găsit, în cursul zilei de luni, mort în apele Dunării, la 30 de metri distanță de locul dispariției.

OPC Prahova a făcut ravagii în parcurile auto din Ploieşti. Peste 400 de maşini, scoase de la vânzare

Un copil de 3 ani, dispărut dintr-un magazin din Mahmudia, a fost găsit mort în Dunăre

Concret, autoritățile din Mahmudia au fost sesizate, în cursul zilei de duminică, despre dispariția unui minor, în vârsta de 3 ani, dintr-un magazin din localitate.

Concurs de fotografie lansat de fosta Rafinărie Steaua Română. Premii in valore de 3000 euro

Astfel că, în urma anunțului disperat, a fost constituită o echipă operativă cu lucrători ai Serviciului de Investigații Criminale, Secția 1 Poliție Rurală Tulcea și Postul de Poliție Mahmudia, care au căutat copilul, cu sprijinul salvatorilor ISU.

Ei bine, pentru că acesta nu a fost găsit, duminică au avut loc noi căutări, de această dată cu sprijinul echipei de scafandri din cadrul ISU Tulcea și ISU Brăila.

A fost găsit la 30 de metri distanță, în apele Dunării

În cele din urmă, a fost identificat corpul minorului, în apele fluviului Dunărea, Brațul Sfântul Gheorghe, la o distanță de circa 30 de metri în aval față de locul unde a fost văzut ultima dată de părinți.

Pentru acest caz, polițiștii au întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă.

CITEȘTE ȘI: Un copil de 5 ani a murit într-un accident rutier în Constanța. Alte șase persoane au fost rănite, după impactul între o mașină și o autoplatformă / FOTO

Ai informatii despre un consumator/dealer de droguri? Trimite-ne detaliile si vom transmite sesizarea organelor abilitate! Asiguram anonimatul tuturor cititorilor nostri! Click aici!

    Ai o informație care poate deveni ştire?
    Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191