Un copil de un an și jumătate a fost omorât de mașina Poliției, în Brăila. Imagini dramatice: „L-a dus de la poartă…” / FOTO

Un copil de un an și jumătate a fost omorât de mașina Poliției, în Brăila. Imagini dramatice: „L-a dus de la poartă…” / FOTO

O tragedie inimaginabilă a zguduit Brăila, unde un copil de doar un an și jumătate a fost tragic omorât într-un incident cu mașina Poliției. Evenimentul a fost survenit sub ochii șocați ai martorilor, iar imaginile captate la fața locului dezvăluie amploarea cazului.

ICCJ nu se abate de la respectarea legii! Inalta Curte a desfiintat o noua condamnare data de judecatorul CAB Ciprian Ghita

O scenă de neînchipuit a avut loc astăzi, în jurul orei 14:00, pe strada Călugăreni din Brăila. În timp ce își îndeplineau datoria, doi polițiști din cadrul Serviciului de Investigare a Criminalității au fost implicați într-un accident tragic, soldat cu moartea unui copil în vârstă de un an și cinci luni.

INTERVIU/ Adrian Tăbîrcă, primarul din Vadu Săpat: „Cu sprijin financiar, putem să devenim zonă turistică”

Copil de un an și jumătate, ucis de mașina Poliției

Actualizare la data de 2 noiembrie, ora 16:30: După primele informații disponibile, se pare că copilul, fiind nesupravegheat, a reușit să iasă în fugă din curtea locuinței.

Cândva, Prahova avea lideri, nu politicieni! Cel mai mare parc industrial din țară, construit la Ariceşti, continuă sa atragă sute de milioane de euro din investiţii private

Conform relatărilor inițiale de la fața locului, doi agenți de poliție din cadrul Serviciului de Investigații Criminale, aflați în misiune oficială pe strada Călugăreni, au fost implicați într-un incident tragic. În momentul în care au plecat de pe locul incidentului, aceștia au acroșat un copil în vârstă de 1 an și 5 luni. Chiar dacă au fost efectuate manevre de resuscitare în regim de urgență, echipajul medical sosit a fost nevoit să constate decesul copilului.

Conducătorul auto, un polițist, a fost supus unui test cu aparatul etilotest, rezultatul indicând o concentrație de alcool zero în sânge. Autoritățile desfășoară în prezent investigații detaliate pentru a stabili cu precizie toate circumstanțele în care s-a produs acest tragic eveniment.

Conform informațiilor furnizate de Biroul de Presă al IPJ Brăila, polițiștii de la Serviciul Rutier au ajuns rapid la fața locului. Din primele investigații, se pare că cei doi agenți, aflați în timpul exercitării atribuțiilor lor de serviciu, au accidentat mortal copilul în momentul în care plecau cu mașina de la locul incidentului.

Din păcate, manevrele de resuscitare nu au reușit să salveze micuțul, echipajul de ambulanță constatând decesul acestuia.

Polițistul aflat la volan a fost supus unui test alcoolemie, rezultatul indicând o concentrație zero de alcool în sânge. Autoritățile desfășoară acum o anchetă amănunțită pentru a stabili cu exactitate toate circumstanțele în care s-a produs tragicul eveniment, respectând toate prevederile legale specifice situației.

Un muncitor a murit, după ce a fost îngropat de viu sub un mal de pământ

O nouă tragedie a muncii zguduie România, pe fondul unui accident ce a costat viața unui muncitor, care a fost găsit îngropat de viu sub un mal de pământ în timpul orelor de lucru. Acest eveniment teribil a avut loc recent în județul Argeș și a lăsat o comunitate întreagă în stare de șoc.

Muncitorul, angajat la lucrările de reabilitare a unei conducte de apă, a fost surprins într-un șanț, unde efectua lucrări de așezare a conductei. Fără nicio avertizare sau semnal de pericol, un mal de pământ s-a prăbușit brusc peste el, lăsându-l îngropat sub un strat dens de sol.

Colegii de muncă ai bărbatului au intervenit imediat, săpând frenetic cu mâinile pentru a-l elibera. Cu toate acestea, operațiunea de salvare a fost extrem de dificilă și, din nefericire, fără succes. Medicii sosiți la locul tragediei au reușit să-l scoată din șanț, dar au constatat că bărbatul se afla în stop cardio-respirator și nu mai putea fi salvat.

Ai informatii despre un consumator/dealer de droguri? Trimite-ne detaliile si vom transmite sesizarea organelor abilitate! Asiguram anonimatul tuturor cititorilor nostri! Click aici!

    Ai o informație care poate deveni ştire?
    Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191