Un curier, tată a doi copii, şi-a făcut o casă „monstru” de 350.000 de euro, deşi nu avea autorizaţie de construcţie. Acum, primăria oraşului din UK vrea să i-o demoleze

Un curier, tată a doi copii, şi-a făcut o casă „monstru” de 350.000 de euro, deşi nu avea autorizaţie de construcţie. Acum, primăria oraşului din UK vrea să i-o demoleze

Un bărbat din Marea Britanie, tată a doi copii, riscă să fie tras la răspundere în instanţă după ce a refuzat să demoleze o „clădire monstru” în valoare de aproape de euro, pe care a construit-o fără autorizaţie. Primăria oraşului englezesc Walsall susţine că poate trimite o echipă de intervenţie pe terenul deţinut de Gurwinder Singh pentru a finaliza operaţiunea, recuperând apoi banii cheltuiţi, dacă imobilul rămâne în continuare în picioare.

ICCJ nu se abate de la respectarea legii! Inalta Curte a desfiintat o noua condamnare data de judecatorul CAB Ciprian Ghita

Casă de vis, dar fără autorizaţie

În 2020, curierul primise autorizaţie de construcţie pentru o extindere modestă a casei deja existente. Locuinţa, aflată în Willenhall, s-a transformat însă rapid într-o vilă cu patru dormitoare. Imobilul original a fost pus la pământ, iar în locul său a răsărit „clădirea monstru” pe care primăria vrea să o demoleze de urgenţă.

INTERVIU/ Adrian Tăbîrcă, primarul din Vadu Săpat: „Cu sprijin financiar, putem să devenim zonă turistică”

O cerere anterioară fusese respinsă de Primărie, la fel şi apelul lui Gurwinder Singh, care încerca disperat să-şi salveze „casa de vis”. Totul a devenit însă un coşmar imobiliar, pentru că autorităţile i-au oferit un singur răspuns: Demolarea!

Cândva, Prahova avea lideri, nu politicieni! Cel mai mare parc industrial din țară, construit la Ariceşti, continuă sa atragă sute de milioane de euro din investiţii private

Când trebuie demolată locuinţa

După cinci termene limită ignorate şi depăşite, acesta a primit un ultimatum pe 7 octombrie. Clădirea comparată de vecinii furioşi cu un han a rămas însă în picioare, ca o sfidare la adresa autorităţilor. Acum, totul trebuie finalizat până pe 7 noiembrie, şi curăţat ca-n palmă până pe 7 decembrie, relatează Mirror.

„Primăria l-a contactat pe proprietar, pentru a-l anunţa că a încălcat normele. Monitorizăm modul în care pune în aplicare cele solicitate. În caz contrar, se va ajunge în instanţă”, a declarat un purtător de cuvânt al autorităţilor locale. 

Ai informatii despre un consumator/dealer de droguri? Trimite-ne detaliile si vom transmite sesizarea organelor abilitate! Asiguram anonimatul tuturor cititorilor nostri! Click aici!

    Ai o informație care poate deveni ştire?
    Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191