Un ingredient din frigider elimină gândacii de bucătărie în timp record. E testat, iar efectul este garantat

Un ingredient din frigider elimină gândacii de bucătărie în timp record. E testat, iar efectul este garantat

Gândacii de bucătărie reprezintă o mare problemă pentru majoritatea locuințelor. Pe lângă faptul că prezența lor este deranjantă, gândacii de bucătărie reprezintă un adevărat pericol pentru sănătatea noastră. Din fericire, există un truc promițător care poate ajuta la extirparea lor.

PSD Prahova a depus la Tribunal listele candidaților pentru parlamentare. Bogdan Toader pe primul loc la C. Deputatilor, iar Florin Jianu, la Senat

Potrivit informațiilor oferite de specialiști, aceștia trăiesc în zonele călduroase, umede și întunecoase, iar bucătăriile sunt mai mult decât potrivite pentru ei. Odată ajunși în bucătărie, alimentele se află în pericol. Un truc în casă făcut din acid boric și albuș de ou te poate ajuta să scapi definitiv de gândacii de bucătărie.

Virgiliu Nanu şi Mihai Polițeanu, alături de premierul Marcel Ciolacu la Centenarul FC Petrolul Ploieşti

Scapă de gândacii din bucătărie cu un truc simplu, făcut chiar în casă 

De cele mai multe ori, produsele din comerț nu oferă rezultatele dorite și gândacii continuă să fie musafirii noștri nepoftiți, așadar, tot trucurile făcute în casă rezultă a fi de un mare ajutor.

Prezențe de marcă la Centenarul Petrolului! Marcel Ciolacu, printre fanii „lupilor”! Adrian Mutu e și el prezent pe „Ilie Oană”

Așadar, un amestec din acid boric și albuș de ou este combinația ideală pentru acești dăunători, într-un timp scurt. Această metodă de eradicare a insectelor se bazează pe mirosul care atrage gândacii, și albușul de ou vâscos. Mai concret, amestecate cu acidul boric formează o otravă puternică pentru aceste insecte.

Cum se prepară soluția?

Este nevoie de 2 albușuri de bucătărie și 50 grame de acid boric. Albușurile se pun într-un recipient de unică folosință, peste care se adaugă pulberea de acid boric. Se amestecă până când se obține o consistență asemănătoare celei de aluat.

Mai este nevoie de o pereche de mănuși de unică folosință. Cu mâinile se formează bile mici din amestecul obținut. Trebuie să fie aproximativ de mărimea unei perle, pentru a putea fi mâncate de gândaci.

După ce au fost formate, bilele se lasă la uscat o perioadă de timp, după care se așează strategic în anumite locuri din bucătărie, precum colțurile pereților, lângă aragaz sau lângă cuptorul cu microunde.

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191