Un nou drog face ravagii într-un oraș important din Europa. Transformă oamenii în „morți umblători”

Un nou drog face ravagii într-un oraș important din Europa. Transformă oamenii în „morți umblători”

Scene terifiante se petrec într-un cartier din Londra. Acesta s-a transformat în film horror cu zombie din cauza unui nou drog care provoacă dependență extremă și care duce la erupții îngrozitoare pe corp.

Se lucreaza „la foc automat” pe Bulevardul Castanilor. A fost decopertat asfaltul vechi aproape în totalitate

Potrivit jurnaliștilor de la , cei care iar acest drog devin imediat dependenți. Cei care ajung să depindă de această substanță sunt asaltați de dealerii care vând ceea ce specialiștii spun că este un nou val de opioide sintetice.

Nu o fi Volosevici „pe sufletul” tuturor, dar şi nouă ne place să găsim probleme la soluții! Cum o dai, tot nu e bine…

O zonă din Tower Hamlets, estul Londrei, a fost invadată de bărbați și femei întinși pe asfalt acoperiți de răni îngrozitoare, mai scrie sursa citată.

Un student de la UPG, dealer de droguri în Ploieşti. Tânărul şi iubita lui au primit închisoare cu suspendare şi muncă în folosul comunității

Drogul este înlocuitor de heroină

O organizație care muncește cu pentru a sprijini consumatorii de droguri, consideră că oamenii au folosit alternative sintetice la heroină. Ei spun că au observat un focar de utilizatori cu răni în timp ce zaceau în agonie la doar câțiva metri de sediul Consiliului Local.

Mai mult decât atât, „scene tulburătoare” în cartier, cu un bărbat văzut întins care suferea de dureri îngrozitoare, cu ambele picioare acoperite de sânge și răni de puroi înfășurate în bandaje.

Bărbatul a leșinat de durere înainte ca reporterul Abdi Hassan să intervină sunând la numărul de urgențe. Jurnalistul a povestit cum, în ultimele câteva săptămâni, a văzut din ce în ce mai mulți dependenți de droguri suferind de infecții înfiorătoare pe corp și ”abcese cu scurgeri de puroi de mărimea mingilor de golf”.

Coffee Afrik, organizația menționată mai sus crede că noul drog este vândut consumatorilor ca heroină sau crack.

Drogurile sintetice omoară tineri și în România

O fată de 16 ani din Neamț a murit, luni, după ce a consumat un drog de tip cristal. În urma cercetărilor, trei persoane au fost arestate preventiv pentru 30 de zile pentru deținere și trafic de droguri, anunță DIICOT.

Tânăra consumase drogul care i-a adus moartea chiar acasă la unul dintre cei 3 suspecți. În urma examenului necroptic, s-a stabilit că decesul adolescentei a survenit ca urmare a intoxicației cu un drog de tip cristal.

„La , urmare a consumului unui drog de mare risc având ca substanță activă catinona, a fost înregistrat decesul unei persoane vătămate minore (16 ani). Din probatoriului administrat a rezultat faptul că victima a consumat drogul de mare risc împreună cu unul dintre inculpați, la domiciliul acestuia”, se arată în comunicatul DIICOT.

Ai informatii despre un consumator/dealer de droguri? Trimite-ne detaliile si vom transmite sesizarea organelor abilitate! Asiguram anonimatul tuturor cititorilor nostri! Click aici!

    Ai o informație care poate deveni ştire?
    Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191