Un produs consumat de mulți români va fi la super reducere la Lidl, luni, 18 septembrie. Se va vinde ca pâinea caldă, iar rafturile se vor goli imediat

Un produs consumat de mulți români va fi la super reducere la Lidl, luni, 18 septembrie. Se va vinde ca pâinea caldă, iar rafturile se vor goli imediat

Lidl vine în atenția clienților cu super reduceri chiar la începutul săptămânii viitoare. Unul dintre cele mai consumate și mai căutate produse de pe rafturi se va afla la un preț infim. Așa românii vor da buzna în magazine și se vor asigura că își fac stocul necesar. 

Casa primarului Alin Moldoveanu: 10 camere, 2.850 mp, construită din pensia de 1000 lei a mamei

Printre nenumăratele produse care se vor afla la reducere începând de mâine, 18 septembrie, se află și puiul grill, care beneficiază de o reducere de 30% și se va vinde cu prețul de 1,39 lei per suta de grame. 

Fapte penale: Primarul din Păuleşti, Sandu Tudor, comite trafic de influență şi instigare la abuz în serviciu

Produsele de origine animală sunt printre cele mai căutate de către români. Lidl este unul dintre cele mai vizitate supermarketuri de către clienți, grație prețurilor extrem de accesibile și a produselor variate care le sunt puse la dispoziție. 

BREAKING/ Prefectul Emil Drăgănescu blochează proiectul lui Tudone de „mituire” a primarilor PNL: „Vom ataca în instanță această ilegalitate!”

Carnea de pui se numără printre cele mai consumate produse de către români. Aproape zilnic în felurile lor de mâncare se regăsește acest tip de carne. Cei care nu au posibilitatea de a-și crește propriile păsări optează pentru carnea care se află pe rafturile magazinelor. Așadar, începând de mâine, 18 septembrie, puiul grill se va vinde cu doar lei / 100 g. Pe lângă acest produs, se mai regăsesc următoarele alimente pe care  românii le pot achiziționa la reducere:

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191