Un român a furat un bolid de lux din Germania și încerca să vândă mașina cu 120.000 de euro

Un român a furat un bolid de lux din Germania și încerca să vândă mașina cu 120.000 de euro

Poliţiştii de frontieră din cadrul Gărzii de Coastă au descoperit o mașină de lux furată din Germania, evaluată la 750.000 de lei, pe care un român încerca să o vândă.

O nouă plângere pe numele „paraditorilor” Onea şi Răileanu! Inspecția Judiciară cerceteaza modul în care i-a fost fabricat dosarul Anei Maria Pătru

Joi seara, poliţiştii de frontieră din cadrul Gărzii de Coastă au desfășurat o acțiune pe linia prevenirii și combaterii traficului internațional cu autoturisme furate, ocazie cu care a fost descoperit un autoturism marca Audi A8 în posesia unui cetăţean român, identificat pe raza localității Constanța, informează Mediafax.

Surse PhOnline.ro/ PSD şi PNL anunță azi comasarea alegerilor şi liste comune la europarlamentare şi locale

Bărbatul, în vârstă de 39 de ani, intenționa să vândă autoturismul contra sumei de 120.000 euro.

Sondaj CURS/ Românii vor comasarea alegerilor. PSD conduce detaşat. PNL coboară la egalitate cu AUR

În urma verificărilor și a cooperării cu autoritățile europene, poliţiştii de frontieră au constatat că autoturismul figurează fiind semnalat ca bun căutat în vederea confiscării, alertă introdusă de autorităţile din Germania cu o zi înainte.

Autoturismul, evaluat la aproximativ 750.000 lei, a fost indisponibilizat la sediul instituției pentru continuarea cercetărilor.

În acest caz, poliţiştii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt, urmând ca la finalizare să fie dispuse măsurile legale care se impun.

Ai informatii despre un consumator/dealer de droguri? Trimite-ne detaliile si vom transmite sesizarea organelor abilitate! Asiguram anonimatul tuturor cititorilor nostri! Click aici!

    Ai o informație care poate deveni ştire?
    Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191