Un român a furat un bolid de lux din Germania și încerca să vândă mașina cu 120.000 de euro

Un român a furat un bolid de lux din Germania și încerca să vândă mașina cu 120.000 de euro

Poliţiştii de frontieră din cadrul Gărzii de Coastă au descoperit o mașină de lux furată din Germania, evaluată la 750.000 de lei, pe care un român încerca să o vândă.

Paznic de la Spitalul Municipal Câmpina, condamnat la inchisoare. Acesta a lovit un barbat venit sa isi viziteze ruda internata

Joi seara, poliţiştii de frontieră din cadrul Gărzii de Coastă au desfășurat o acțiune pe linia prevenirii și combaterii traficului internațional cu autoturisme furate, ocazie cu care a fost descoperit un autoturism marca Audi A8 în posesia unui cetăţean român, identificat pe raza localității Constanța, informează Mediafax.

Una dintre cele mai eficiente institutii de stat se „blindeaza”! ANPC isi mareste flota auto si se doteaza cu barca, pentru a ajunge la controale in Delta Dunarii

Bărbatul, în vârstă de 39 de ani, intenționa să vândă autoturismul contra sumei de 120.000 euro.

Un băiețel din Ploiești are nevoie urgentă de ajutorul nostru! La doar 4 anişori, Andrei se luptă cu un cancer agresiv

În urma verificărilor și a cooperării cu autoritățile europene, poliţiştii de frontieră au constatat că autoturismul figurează fiind semnalat ca bun căutat în vederea confiscării, alertă introdusă de autorităţile din Germania cu o zi înainte.

Autoturismul, evaluat la aproximativ 750.000 lei, a fost indisponibilizat la sediul instituției pentru continuarea cercetărilor.

În acest caz, poliţiştii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt, urmând ca la finalizare să fie dispuse măsurile legale care se impun.

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191