Un tanar din Ploiesti a avut cea mai proasta idee. S-a urcat la volan fara permis si a fugit de Politie, abandonand masina pe o straduta

Un tanar din Ploiesti a avut cea mai proasta idee. S-a urcat la volan fara permis si a fugit de Politie, abandonand masina pe o straduta

Premiul saptamanii pentru tupeu si nesimtire ii revine unui ploiestean in varsta de 28 de ani.

O nouă plângere pe numele „paraditorilor” Onea şi Răileanu! Inspecția Judiciară cerceteaza modul în care i-a fost fabricat dosarul Anei Maria Pătru

Totul s-a petrecut ieri, în jurul orei 19.00. Polițiștii rutieri din cadrul Poliției municipiului Ploiești în timp ce se aflau în exercitarea atribuțiilor de serviciu, pe strada Grădinari din municipiu, au efectuat semnal regulamentar de oprire unui autoturism, care circula din direcția Apelor către strada Mircea cel Bătrân.

Surse PhOnline.ro/ PSD şi PNL anunță azi comasarea alegerilor şi liste comune la europarlamentare şi locale

Conducătorul auto nu a respectat indicațiile polițiștilor, astfel că aceștia au pornit în urmărirea autoturismului. A fost identificat pe o altă stradă, abandonat în dreptul unui imobil.

Sondaj CURS/ Românii vor comasarea alegerilor. PSD conduce detaşat. PNL coboară la egalitate cu AUR

În baza investigațiilor și cercetărilor efectuate a fost identificat și ulterior depistat conducătorul auto, ca fiind un bărbat în vârstă de 28 de ani, din municipiul Ploiești.

În urma verificărilor efectuate în bazele de date s-a constatat faptul că bărbatul nu este deținător de permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

În cauză, a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul fără permis de conducere.

Ai informatii despre un consumator/dealer de droguri? Trimite-ne detaliile si vom transmite sesizarea organelor abilitate! Asiguram anonimatul tuturor cititorilor nostri! Click aici!

    Ai o informație care poate deveni ştire?
    Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191