Un tanar din Ploiesti a avut cea mai proasta idee. S-a urcat la volan fara permis si a fugit de Politie, abandonand masina pe o straduta

Un tanar din Ploiesti a avut cea mai proasta idee. S-a urcat la volan fara permis si a fugit de Politie, abandonand masina pe o straduta

Premiul saptamanii pentru tupeu si nesimtire ii revine unui ploiestean in varsta de 28 de ani.

STOP ABUZURILOR DIN JUSTIȚIE! Mesajul fostei sefe DIICOT Giorgiana Hosu, dupa achitarea post-mortem a politistului Dan Hosu: “Vreau sa se invete ceva din acesti 7 ani si oamenii sa invete sa gandeasca ei insisi. Sa nu se grabeasca nimeni sa arunce cu piatra”

Totul s-a petrecut ieri, în jurul orei 19.00. Polițiștii rutieri din cadrul Poliției municipiului Ploiești în timp ce se aflau în exercitarea atribuțiilor de serviciu, pe strada Grădinari din municipiu, au efectuat semnal regulamentar de oprire unui autoturism, care circula din direcția Apelor către strada Mircea cel Bătrân.

In atentia Politiei Prahova, OPC, ANAF! O firma din Brasov escrochează pensionari din Prahova, cu întâlniri la hoteluri, unde vând chinezării la suprapreț

Conducătorul auto nu a respectat indicațiile polițiștilor, astfel că aceștia au pornit în urmărirea autoturismului. A fost identificat pe o altă stradă, abandonat în dreptul unui imobil.

Guvernul a aprobat cedarea pasajului de la Podul Înalt către Primăria Ploiești. Poate fi demarat proiectul de lărgire la patru benzi

În baza investigațiilor și cercetărilor efectuate a fost identificat și ulterior depistat conducătorul auto, ca fiind un bărbat în vârstă de 28 de ani, din municipiul Ploiești.

În urma verificărilor efectuate în bazele de date s-a constatat faptul că bărbatul nu este deținător de permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

În cauză, a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul fără permis de conducere.

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191