Un tanar din Ploiesti a avut cea mai proasta idee. S-a urcat la volan fara permis si a fugit de Politie, abandonand masina pe o straduta

Un tanar din Ploiesti a avut cea mai proasta idee. S-a urcat la volan fara permis si a fugit de Politie, abandonand masina pe o straduta

Premiul saptamanii pentru tupeu si nesimtire ii revine unui ploiestean in varsta de 28 de ani.

Primaria Albesti Paleologu, amendata de Garda de Mediu Prahova! Tone de deseuri, descoperite in Cricovul Sarat

Totul s-a petrecut ieri, în jurul orei 19.00. Polițiștii rutieri din cadrul Poliției municipiului Ploiești în timp ce se aflau în exercitarea atribuțiilor de serviciu, pe strada Grădinari din municipiu, au efectuat semnal regulamentar de oprire unui autoturism, care circula din direcția Apelor către strada Mircea cel Bătrân.

Activitatea Lukoil Ploiesti, in pericol, din cauza embargoului UE asupra titeiului rusesc?

Conducătorul auto nu a respectat indicațiile polițiștilor, astfel că aceștia au pornit în urmărirea autoturismului. A fost identificat pe o altă stradă, abandonat în dreptul unui imobil.

Aviz amatorilor! O consilieră USR a construit ilegal un bloc între case. Verdict final al instanței

În baza investigațiilor și cercetărilor efectuate a fost identificat și ulterior depistat conducătorul auto, ca fiind un bărbat în vârstă de 28 de ani, din municipiul Ploiești.

În urma verificărilor efectuate în bazele de date s-a constatat faptul că bărbatul nu este deținător de permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

În cauză, a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul fără permis de conducere.