Un tânăr din Valea Călugărească a murit dupa ce a intrat cu motocicleta pe care tocmai o furase, într-un cap de pod

Un tânăr din Valea Călugărească a murit dupa ce a intrat cu motocicleta pe care tocmai o furase, într-un cap de pod

Noaptea trecută, în jurul orei 23.30, polițiștii rutieri din cadrul Poliției municipiului Ploiești, au fost sesizați despre faptul că pe DC 63, în comuna Valea Călugărescă, a avut loc un accident rutier în care a fost implicat un tânăr care conducea un motociclu.

Se lucreaza „la foc automat” pe Bulevardul Castanilor. A fost decopertat asfaltul vechi aproape în totalitate

În baza sesizării, polițiștii s-au deplasat la fața locului, unde, din verificări s-a stabilit faptul că un tânăr în vârstă de 28 de ani, din comuna Valea Călugărească, în timp ce conducea un motociclu, ar fi pierdut controlul direcției de deplasare, părăsind partea carosabilă, ar fi intrat în șanțul de scurgere a apeli pluviale, ulterior acroșând un cap de pod.

Nu o fi Volosevici „pe sufletul” tuturor, dar şi nouă ne place să găsim probleme la soluții! Cum o dai, tot nu e bine…

În urma evenimentului rutier, tânărul a fost declarat decedat de echipajul medical sosit la fața locului.

Un student de la UPG, dealer de droguri în Ploieşti. Tânărul şi iubita lui au primit închisoare cu suspendare şi muncă în folosul comunității

Din cercetări, s-a stabilit faptul că persoana în cauză nu deținea permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule iar motociclul fusese sustras din fața unei locuințe, pentru a-l conduce.

În cauză, cercetările sunt continuate de polițiști în cadrul unui dosar penal deschis sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de ucidere din culpă, furt în scop de folosință și conducere a unui autovehicul pe drumurile publice fără permis de conducere.

Ai informatii despre un consumator/dealer de droguri? Trimite-ne detaliile si vom transmite sesizarea organelor abilitate! Asiguram anonimatul tuturor cititorilor nostri! Click aici!

    Ai o informație care poate deveni ştire?
    Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191