Un turist și-a luat cazare în România și a rămas șocat! Ca să poată face duș în picioare trebuia să scoată capul pe geam / VIDEO

Un turist și-a luat cazare în România și a rămas șocat! Ca să poată face duș în picioare trebuia să scoată capul pe geam / VIDEO

Un turism român a avut parte de o experiență neașteptată la Brașov. El trebuia să-și scoată capul pe geam în momentul în care făcea duș fiindcă spațiul era prea mic pentru înălțimea sa. Videoclipul realizat a fost postat pe rețelele de socializare, ajungând viral într-un timp scurt.

Apel către Garda de Mediu Prahova: Ploieştiul se sufocă! Lista marilor poluatori care ne pun sănătatea în pericol

Un turism român a mers într-o scurtă vacanță la Brașov, dar locația nu a fost ce mai potrivită pentru el, fiind nevoit să iasă cu capul pe geam în timpul dușului. Acesta a povestit întâmplarea pe rețelele de socializare și le-a arătat internauților cum s-a ajuns la acest fapt.

OPC Prahova a făcut ravagii în parcurile auto din Ploieşti. Peste 400 de maşini, scoase de la vânzare

Turistul era nevoit să iasă cu capul pe geam pentru a face duș

România se poate mândri cu numeroase locuri frumoase, indiferent că vorbim de natură sau de marile orașe, unde arhitectura superbă își spune cuvântul. Mii de oameni vizitează țara, indiferent că vorbim despre români sau străini, însă, locurile de cazare nu sunt mereu cele mai potrivite.

Concurs de fotografie lansat de fosta Rafinărie Steaua Română. Premii in valore de 3000 euro

Această experiență a avut-o și un turism român care a mers la Brașov pentru o vacanță. Fiind prezent pe rețelele de socializare, el le-a arătat internauților modul în care trebuia să stea pentru a putea face un duș. Bărbatul era nevoit să iasă cu capul pe geam, fiindcă spațiul de deasupra căzii era mult prea mic și nu putea să stea în picioare.

Se pare că locul a fost gândit doar pentru o baie relaxantă, unde să stai doar jos, căci altfel erai nevoit să scoți capul pe geam, așa cum a făcut și turistul mers în vacanță la Brașov. Videoclipul său s-a viralizat în scurt timp pe rețelele de socializare și numeroase persoane ce au lăsat numeroase comentarii.

Ce comentarii au lăsat internauții la videoclipul postat

Românii sunt inventivi în orice moment și preferă să facă haz de necaz. Așa s-a întâmplat și acum, iar numeroși internauți s-au amuzat de situație și au făcut numeroase glume cu privire la economia apei sau chiar privitul la stele.

CITEȘTE ȘI: Ce au găsit doi turiști în camera lor de hotel, în timpul vacanței. Au fost șocați când au deschis dulapul / VIDEO

Ai informatii despre un consumator/dealer de droguri? Trimite-ne detaliile si vom transmite sesizarea organelor abilitate! Asiguram anonimatul tuturor cititorilor nostri! Click aici!

    Ai o informație care poate deveni ştire?
    Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191