Unde a plecat Sorin Bontea, după demisia de la „Chefi la cuțite”. Bucătarul se dedică pasiunii sale: „Bravo, așa da!”

Unde a plecat Sorin Bontea, după demisia de la „Chefi la cuțite”. Bucătarul se dedică pasiunii sale: „Bravo, așa da!”

Sorin Bontea și-a dat demisia de la „Chefi la cuțite” alături de Cătălin Scărlătescu și Florin Dumitrescu. Imediat după ce s-a aflat vestea neașteptată, celebrul bucătar a plecat într-o vacanță, s-a dedicat pasiunii sale.

Coşmar pentru Onea&Portocală! Mihaela Iorga Moraru, „paradită” cu dosare măsluite, numită al doilea om din conducerea DNA Central

Pe 12 septembrie, Antena 1 a transmis într-un comunicat oficial că Florin Dumitrescu, Cătălin Scărlătescu și Sorin Bontea nu vor mai face parte din juriul show-ului culinar „Chefi la Cuțite”. Potrivit postului de televiziune, foștii jurați au invocat starea de oboseală drept justificare pentru refuzul lor, deși între filmări pauza a fost de 6 luni (aprilie-octombrie 2023).

1 Decembrie 2023: Ploieştenii sunt aşteptați la artificii, vin cald, mâncare tradițională şi parada militară

La scurt timp după, Sorin Bontea a plecat într-o vacanță în Delta Dunării alături de finul său. Celebrul bucătar a fost filmat pe barcă, la prima oră a dimineții, la pescuit. „Bună dimineața, ne-am trezit / Și la pescuit noi am pornit”, a transmis el, cu zâmbetul pe buze.

IJP Prahova au organizat Campania impotriva violentei in familie „Nicio palma nu merita a doua sansa!”


Vezi această postare pe Instagram

O postare distribuită de Chef Sorin Bontea

 

Ulterior, tot pe Instagram, Sorin Bontea s-a lăudat cu activitățile sale de la pescuit. „Asta înseamnă să fii pescar ? Să te descurci cu o lansetă din ‘97, care pârâie și trosnește ?”, a mai transmis el.

El s-a lăudat și cu captura, o știucă prinsă de finul său. „A prins-o finul, nu eu. Da ce mai contează? Bravo, așa da”, a spus bucătarul, care e filmat eliberând știuca.


„Grătar de călător” e noul proiect online pentru care filmează Cătălin Scărlătescu. E vorba de un proiect online în cadrul căruia gătește diferite rețete. Nu e singur în acest proiect, spune că îl are alături pe prietenul său, Gache. În urmă cu câteva zile, el a postat pe Instagram prima imagine de la filmări. Apare îmbrăcat într-un tricou negru, în bucătărie.

„Pregătim ceva incredibil de delicios #GratarDeCalator #meetfoodfix #gache”, a scris Cătălin Scărlătescu, care și-a dat demisia de la „Chefi la cuțite” alături de Sorin Bontea și Florin Dumitrescu.

Cătălin Scărlătescu a revenit și a oferit mai multe informații despre noul lui proiect. Va oferi în cartea lui online mai multe rețete filmate pas cu pas. „Am avut bucuria de a filma Grătar de călător, prima noastră carte de bucate.

Pe asta nu se pune praful, pentru că e online și e plină de rețete speciale, filmate, și inspirate din călătoriile mele. Alături l-am avut pe prietenul meu Gache, care face niște băuturi asortate, de te dai cu capul de masă ?. Va fi ediție limitată, așa că, dacă vrei să prinzi un loc, înscrie-te acum pe lista de așteptare”, a mai transmis bucătarul, care are și un restaurant în București.

Ai informatii despre un consumator/dealer de droguri? Trimite-ne detaliile si vom transmite sesizarea organelor abilitate! Asiguram anonimatul tuturor cititorilor nostri! Click aici!

    Ai o informație care poate deveni ştire?
    Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191