Unde au fost înmormântați cei doi soți care au murit la Gura Portiței. Viorel i-a luat viața soției sale în vacanță

Unde au fost înmormântați cei doi soți care au murit la Gura Portiței. Viorel i-a luat viața soției sale în vacanță

Viorel și Violeta au fost găsiți fără suflare la Gura Portiței, după ce bărbatul și-a înjunghiat de mai multe ori soția în zona gâtului, iar mai apoi el s-a înecat în mare, pentru că nu știa să înoate. Cei doi au fost înmormântați astăzi la ora 9:00 în localitatea Stroiești, iar anunțul a fost făcut de sora bărbatului pe pagina de Facebook.

Surse PhOnline.ro/ PSD şi PNL anunță azi comasarea alegerilor şi liste comune la europarlamentare şi locale

Crima care a șocat pe toată! Viorel și Violeta au plănuit să meargă în vacanță, însă bărbatul a fost cel care i-a luat viața soției sale. Cel mai probabil, între cei doi a avut loc o ceartă, asta pentru că au fost găsite urme de violență pe corpurile lor de către autorități.

Sondaj CURS/ Românii vor comasarea alegerilor. PSD conduce detaşat. PNL coboară la egalitate cu AUR

Violeta și Viorel au fost înmormântați

Toți din familia celor doi sunt devastați de durere și nu se așteptau la această tragedie. Sora bărbatului care și-a ucis soția a transmis un mesaj pe contul ei personal de Facebook în care anunță că trupurile lor au fost depuse în casa din satul Băiceni, iar astăzi, 31 august, a avut loc înmormântarea în localitatea Stroiești.

Luju.ro: ÎN LOC SĂ FIE ÎN PUŞCĂRIE, NEGULESCU AMENINȚĂ– Mesaj trimis de paraditorul „Portocală” fostului premier Victor Ponta

Cine erau cei doi soți care au murit în vacanță

Viața Violetei nu a fost una ușoară, potrivit apropiaților, asta pentru că soțul ei obișnuia s-o bată în repetate rânduri, iar certurile dintre ei apăreau frecvent. Viorel a plănuit s-o omoare pe soția lui la mare, astfel că a luat cu el un cuțit și a înjunghiat-o de mai multe ori în zona gâtului.

La 2 kilometri distanță de corpul femeii a fost găsit cadavrul lui Viorel. Bărbatul s-a înecat în mare după tragedie. Cei doi aveau împreună trei fete, iar una dintre ele trebuia să se căsătorească anul viitor.

Ai informatii despre un consumator/dealer de droguri? Trimite-ne detaliile si vom transmite sesizarea organelor abilitate! Asiguram anonimatul tuturor cititorilor nostri! Click aici!

    Ai o informație care poate deveni ştire?
    Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191