Unde s-au mutat Ana Maria Măriuță și Marius Budin, după ce s-au întors de la Insula Iubirii. Cei doi au planuri mari de viitor: „Momentan…” / FOTO

Unde s-au mutat Ana Maria Măriuță și Marius Budin, după ce s-au întors de la Insula Iubirii. Cei doi au planuri mari de viitor: „Momentan…” / FOTO

Ana Maria Măriuță și Marius Budin au avut un parcurs frumos la Insula Iubirii, iar cei doi au plecat împreună din emisiune și acum sunt mai fericiți ca niciodată. Cei doi îndrăgostiți au planuri mari de viitor împreună. Recent, concurenții de la Insula Iubirii au mărturisit unde s-au mutat după ce s-au întors din emisiune. Iată ce au mărturisit aceștia!

Surse PhOnline.ro/ PSD şi PNL anunță azi comasarea alegerilor şi liste comune la europarlamentare şi locale

Ana Maria Măriuță și Marius Budin au luat decizia de a se muta în străinătate, după ce s-au întors de la Insula Iubirii. Iată ce a postat concurenta de la Insula Iubirii pe pagina ei personală de Instagram!

Sondaj CURS/ Românii vor comasarea alegerilor. PSD conduce detaşat. PNL coboară la egalitate cu AUR

Unde s-au mutat Ana Maria Măriuță și Marius Budin, după ce s-au întors de la Insula Iubirii

Pe conturile sale personale de pe platformele de socializare, Ana Maria Măriuță a desfășurat o sesiune de întrebări și răspunsuri cu urmăritorii ei, iar aceștia au avut foarte multe curiozități pentru ea.

Luju.ro: ÎN LOC SĂ FIE ÎN PUŞCĂRIE, NEGULESCU AMENINȚĂ– Mesaj trimis de paraditorul „Portocală” fostului premier Victor Ponta

Ei bine, un fan a întrebat-o cum sunt ea și Marius Budin, dar și unde locuiesc în momentul de față. Fără a sta prea mult pe gânduri, concurenta de la Insula Iubirii a mărturisit că ea și iubitul ei se află în Austria.

Cei doi îndrăgostiți își construiesc casă

În urmă cu câteva zile, Ana Maria Măriuță și Marius Budin le-au mărturisit fanilor că își construiesc casă în Topoloveni, lângă Pitești. Pe atunci, concurenta de la Insula Iubirii a postat pe Instagram o fotografie din locul unde ea și iubitul ei își construiesc casă.

Ana Maria Măriuță a vrut să imortalizeze momentul în care construiește locuința alături de partenerul ei de viață, însă Marius Budin i-a spus în spirit de glumă că trebuie să muncească și ea cot la cot cu el.

Ai informatii despre un consumator/dealer de droguri? Trimite-ne detaliile si vom transmite sesizarea organelor abilitate! Asiguram anonimatul tuturor cititorilor nostri! Click aici!

    Ai o informație care poate deveni ştire?
    Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191