Unde se află cel mai mare mall din lume. Are peste 700 de magazine

Unde se află cel mai mare mall din lume. Are peste 700 de magazine

Iran Mall este cel mai mare centru comercial din lume, dar și unul dintre cele mai masive proiecte comerciale, culturale și sociale din lume. Acesta este situat în nord-vestul Teheranului, Iran, lângă Lacul Chitgar. Complexul polivalent a fost proiectat pe un teren cu o suprafață de de metri pătrați și are șapte etaje.

Surse PhOnline.ro/ PSD şi PNL anunță azi comasarea alegerilor şi liste comune la europarlamentare şi locale

Întreaga sa suprafață de infrastructură acoperă 1,35 milioane de metri pătrați, fiind în continuă dezvoltare. În anii următori, se preconizează că suprafața va ajunge la 1,60 milioane de metri pătrați, potrivit Oddity Central.

Sondaj CURS/ Românii vor comasarea alegerilor. PSD conduce detaşat. PNL coboară la egalitate cu AUR

Începând cu anul 2014, peste de antreprenori și aproximativ de muncitori au lucrat non-stop pentru a transforma cel mai mare centru comercial din lume în realitate. În 2018, prima fază de construcție a fost finalizată, când au fost inaugurați de metri pătrați de suprafață de închiriat și 708 unități de vânzare. În același an, Iran Mall a stabilit un record Guinness pentru cea mai lungă turnare continuă de beton din lume – cu tone de beton turnate non-stop timp de 6 zile consecutive.

Luju.ro: ÎN LOC SĂ FIE ÎN PUŞCĂRIE, NEGULESCU AMENINȚĂ– Mesaj trimis de paraditorul „Portocală” fostului premier Victor Ponta

Iran Mall are peste 700 de magazine, cu mărci locale și internaționale, care oferă o varietate de bunuri și servicii, dar și o serie de facilități pe care nu le vedeți la majoritatea mall-urilor din întreaga lume. Spre exemplu, Iran Mall se laudă cu 12 cinematografe IMAX, precum și o sală de teatru de ultimă generație cu o capacitate de de locuri.

Totodată, există un muzeu în incinta centrului comercial, dar și mai multe galerii de artă. În ceea ce privește opțiunile de divertisment, Iran Mall găzduiește un parc de distracții impresionant, terenuri de tenis pe acoperiș, un hotel și mai multe săli de conferințe. Un nou hotel de 5 stele și un centru sportiv modern urmează să se deschidă în curând, întrucât acest complex comercial este în continuă evoluție.

Iran Mall dispune, de asemenea, de mai multe spații inspirate de arta și cultura persană. Bazarul tradițional al Iran Mall este inspirat de piețele din Tabriz, Isfahan și Shiraz, în timp ce Grădina Didar este inspirată din arhitectura tradițională din cărămidă, din centrul Iranului, și este decorată cu palmieri și fântâni arteziene.

Ai informatii despre un consumator/dealer de droguri? Trimite-ne detaliile si vom transmite sesizarea organelor abilitate! Asiguram anonimatul tuturor cititorilor nostri! Click aici!

    Ai o informație care poate deveni ştire?
    Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191