Unde se află „Marea Săracilor”. Locul ascuns din România unde te poți bucura de o vacanță ieftină

Unde se află „Marea Săracilor”. Locul ascuns din România unde te poți bucura de o vacanță ieftină

Cum doar o scurtă privire în calendar ne va arăta că suntem deja la mijlocul lunii iunie, majoritatea dintre români se gândesc deja la perioada de vacanță și la destinația pe care să o aleagă. Iar chiar dacă doriți ceva la un buget redus, ori vreți să evitați destinațiile tradiționale, Click! vă oferă sugerează „Marea Săracilor”, unde vă puteți relaxa ieftin și în condiții perfecte!

Ionuț Dumitrescu, inginer: La Hidro Prahova e multă incompetență. O lipsă crasă de specialişti care lasă județul fără apă potabilă

„Marea Săracilor”,  locul ascuns din România

Este necesară doar o scurtă privire în calendar pentru a vedea că ne aflăm deja la jumătatea lunii iunie, iar odată cu perioada de vară vine și tradiționala vacanță din fiecare an. Însă, fie că vă faceți deja bagajele, sau încă nu sunteți hotărât spre ce destinație să vă îndreptați, există un loc din țara noastră unde prețul accesibil și condițiile perfecte fac o echipă perfectă! Iar fie că vreți o vacanță ceva mai ieftină, ori doar vreți să evitați mulțimile aparent nesfârșite din destinațiile „tradiționale”, „Marea Săracilor” este, de fapt, un loc de vis!

Alin Moldoveanu şi incompetenții numiți politic, „vedete” naționale. Ruşine, hoților criminali!

Acest loc se află în minunata comună Telega, din județul Prahova. Acest loc știut de doar prea puțini turiști este un adevărat paradis, atunci când vine vorba despre balneoterapie. De asemenea, în Telega puteți să vă bucurați de o mulțime de lacuri cu apă sărată, unde singurul lucru pe care trebuie să îl plătiți este o simplă taxă la intrare.

Criză majoră a apei potabile în Măneşti! Primarul Constantin Nițoi și Hidro Prahova îşi bat joc de sănătatea cetățenilor

Destinații perfecte pentru o vacanță ieftină

Însă, dacă vă imaginați că Telega este singura destinație propusă pentru vacanța voastră, vă înșelați! Dacă lacurile cu apă sărată nu sunt tocmai pe placul vostru, atunci, de ce să nu încercați lacul de acumulare de la Paltinu? Acest loc cu apă dulce este absolut perfect pentru o vacanță de vis, însă, singurul lucru la care trebuie să aveți grijă este temperatura ceva mai rece a apei!

Așa că, dacă vă faceți griji pentru bugetul alocat pentru vacanța de vară, aceste 2 locații sunt perfecte pentru o călătorie ieftină, dar în condiții bune!

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191