Unicul animal din lume care se poate îndrăgosti de o femeie. Singura condiție e să aibă părul roșcat

Unicul animal din lume care se poate îndrăgosti de o femeie. Singura condiție e să aibă părul roșcat

Există foarte multe lucruri uimitoare și ciudate în același timp, pe această lume. De exemplu, știai că, există un animal care se poate îndrăgosti de o femeie, însă, aceasta trebuie să aibă părul roșcat? Iată despre ce animal este vorba.

Coşmar pentru Onea&Portocală! Mihaela Iorga Moraru, „paradită” cu dosare măsluite, numită al doilea om din conducerea DNA Central

Unicul animal din lume care se poate îndrăgosti de o femeie, singura condiție fiind sa aibă culoarea părului roșie, este … urangutanul! Urangutanii au o trăsătură amuzantă: masculii prezintă, uneori, o atenție deosebită femeilor, și, în special, femeilor care au părul roșcat, la fel ca și maimuțele. De asemenea, există și un exemplu care să susțină această teorie.

1 Decembrie 2023: Ploieştenii sunt aşteptați la artificii, vin cald, mâncare tradițională şi parada militară

Urangutanul Hsing Hsing, de la Grădina Zoologică PERTH, Australia, avea un fetiș pentru roșcate – și nu doar cele din propria specie. Nu numai că deținătorii au observat că se uita la astfel de oameni, care au părul roșcat, dar, el fura, de asemenea, imagini cu actrița Nicole Kidman din revistele puse în incinta lui. De obicei, urangutanii aruncă hârtia, dar Hsing Hsing scotea fotografii ale super-starului de la Hollywood și le păstra în cușca sa. Aparent, actrița îi atrăsese toată atenția. Și nu doar atât, el era mereu în căutarea unor femei atractive cu părul roșu atunci când oamenii veneau să îl vadă.

IJP Prahova au organizat Campania impotriva violentei in familie „Nicio palma nu merita a doua sansa!”

Interesant este faptul că, Hsing Hsing arăta și alte comportamente rar întâlnite la urangutani. Își împărțea mâncarea cu cea mai bună prietenă a sa, Utama, o femelă urangutan cu care avea o relație pur platonică. Din păcate, Hsing Hsing, care a fost cel mai bătrân urangutan de sex masculin de la Grădina Zoologică PERTH, Australia, a murit în anul 2017, și avea 42 de ani.

Desigur, se spune că urangutanii ar fi atrași de femeile cu părul roșcat, tocmai pentru că au aceeași culoare. Totodată, potrivit publicației BBC, în 2010, Grădina Zoologică PERTH oferea intrare liberă celor care aveau părul de culoare roșie. 

Ai informatii despre un consumator/dealer de droguri? Trimite-ne detaliile si vom transmite sesizarea organelor abilitate! Asiguram anonimatul tuturor cititorilor nostri! Click aici!

    Ai o informație care poate deveni ştire?
    Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191