Unul dintre cele mai populare produse din România este la super reducere în weekend. Scăderi substanțiale de prețuri la Lidl

Unul dintre cele mai populare produse din România este la super reducere în weekend. Scăderi substanțiale de prețuri la Lidl

Unul dintre cele mai populare produse din țara noastră se întoarce pe rafturile magazinelor Lidl la un preț uimitor de mic! Românii vor putea cumpăra acest produs sâmbătă, 18 noiembrie, la un preț mult mai mic decât în mod normal! De asemenea, o mulțime de alte produse au prețurile reduse cu până la 40%!

Crimă cu premeditare! Ploieştenii, ucişi de marii poluatori sub privirile nepăsătoare ale autorităților plătite SĂ TACĂ! CAMPANIE Phonline.ro şi Observatorulph.ro

Este, fără doar și poate, unul dintre cele mai populare produse din țara noastră, iar o mulțime de rețete au la bază acest ingredient! Ei bine, acum, el se întoarce pe rafturile magazinelor Lidl la un preț uimitor de mic!

Primarul Volosevici a dispus depunerea celui de al doilea proiect cu finanțare europeană pentru creșterea eficienței energetice a CET Brazi

Este vorba despre pulpele inferioare de pui, care vor fi mult mai ieftine decât de obicei! De sâmbăta aceasta, pe 18 noiembrie, la Lidl începe Super Weekend, iar multe produse vor avea prețul redus cu până la 40%!

Teroare în Păuleşti! Un urs umblă nestingherit prin comună, în timp ce primarul „Tudorică” îşi vede liniştit de concediu

Ei bine, atunci când vine vorba despre pulpele inferioare de pui, prețul unei caerole de 600 de grame este, în mod obișnuit, de 10,39 de lei! Acum, odată cu ofertele de Super Weekend, veți fi nevoiți să scoateți din buzunar o sumă mult mai mică, numai 7,99 de lei!

Dacă facem calculele, vom vedea că, practic, pulpele inferioare de pui vor avea aplicate o reducere semnificativă, de 23%! Iar prețul redus este valabil numai în acest weekend, așa că nu ezitați să profitați de reducerile Lidl!

Un alt produs popular printre români, care are o reducere uriașă în acest weekend, este băutura pe bază de migdale de la Velmondo! Aceasta va costa cu 40% mai puțin, mai precis, o sticlă de 1 litru va fi doar 4,49 de lei, în loc de 7,59 de lei, cum este în mod normal!

De asemenea, dacă vreți să gătiți o mâncare de ciuperci, aveți noroc! Cei de la Lidl aplică o reducere 33% la ciupercile Champignon brune! Astfel, o caserolă de 500 de grame nu va mai costa 7,49 de lei, ci numai 4,99 de lei!

Ofertele din acest weekend de la Lidl sunt de neratat, așa că mulți români sunt așteptați în magazine, încă de la primele ore ale dimineții!

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191