UPDATE Iulian Dumitrescu (PNL), adus la DNA pentru audieri/ IMAGINI

UPDATE Iulian Dumitrescu (PNL), adus la DNA pentru audieri/ IMAGINI

Procurorii DNA efectuează joi dimineața 16 percheziții la domiciliul președintelui CJ Prahova Iulian Dumitrescu și la membri ai familiei acestuia, au declarat pentru G4Media.ro surse judiciare. Potrivit acestuia, Dumitrescu este suspectat de luare de mită și fals în declarații alături de alte persoane.

Nicolae Ciucă recunoaște că imaginea i-a fost AFECTATĂ de scandalul „Baronului Lamborghini”, Iulian Dumitrescu: „Da, mi-a dăunat, ca imagine”

UPDATE 17:27 Preşedintele Consiliului Judeţean Prahova, Iulian Dumitrescu, prim-vicepreşedinte al PNL şi lider al organizaţiei judeţene Prahova a formaţiunii, a ajuns, joi după-amiază, la sediul DNA din Capitală, au declarat surse pentru G4Media.ro.

Luju.ro: Aşa trebuie să judece un judecător!

Situație dramatică în Provița de Sus şi Provița de Jos! 4000 de prahoveni nu au apă potabilă

Acolo se află, de mai multe ore, şi sora lui Dumitrescu şi soţul acesteia, notează News.ro.

DNA a anunţat joi 19 percheziţii în Bucureşti, Ilfov şi Prahova într-o cauză penală ce vizează suspiciuni privind săvârşirea unor infracţiuni de corupţie şi fals, săvârşite în perioada 2020 – prezent, de către funcţionari publici în legătură cu exercitarea atribuţiilor de serviciu.

Au avut loc percheziţii inclusiv în imobilul închiriat Dumitrescu într-un cartier de lux din Capitală, dar şi la locuinţa surorii sale, Angelica Lambrea. De altfel, aceasta şi soţul său se află deja de mai multe ore la sediul central al DNA.

Şi la sediul CJ Prahova s-au desfăşurat percheziţii.

UPDATE 15.48 Sora și cumnatul lui Iulian Dumitrescu sunt audiați, în aceste momente, la DNA. Ei au fost aduși cu mandat, potrivit informațiilor G4Media.

UPDATE 11.14 Procurorii din cadrul Direcției Naționale Anticorupție – Secția de combatere a corupției, confirmă cercetările în cazul președintelui CJ Prahova, precizând că sunt suspiciuni de corupție și fals, care ar fi fost săvârșite în perioada 2020, până în prezent, de către ”funcționari publici în legătură cu exercitarea atribuțiilor de serviciu”.

”În cursul zilei de 01 februarie 2024, ca urmare a obținerii autorizărilor legale de la instanța competentă, sunt efectuate percheziții domiciliare în 19 locații situate pe raza municipiului București și a județelor Ilfov și Prahova, din care una este sediul unei instituții publice, restul reprezentând domiciliile unor persoane fizice și sediile unor societăți comerciale”, anunță procurorii DNA.

UPDATE 10.08 Au loc percheziții și la sediul Consiliului Județean Prahova, potrivit surselor G4Media.

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191