UPG Ploieşti împlineşte 75 de ani. Gală aniversară, la Palatul Parlamentului, în prezența prefectului Virgiliu Nanu

UPG Ploieşti împlineşte 75 de ani. Gală aniversară, la Palatul Parlamentului, în prezența prefectului Virgiliu Nanu

Universitatea Petrol-Gaze din Ploiesti a implinit 75 de ani de functionare, timp in care a pregatit generatii intregi de ingineri, lingvisti si nu numai.

Crimă cu premeditare! Ploieştenii, ucişi de marii poluatori sub privirile nepăsătoare ale autorităților plătite SĂ TACĂ! CAMPANIE Phonline.ro şi Observatorulph.ro

O gala aniversara dedicata UPG a fost organizata la Palatul Parlamentului, eveniment fastuos la care au luat parte autoritati judetene, locale si reprezentanti ai Universitatii.

Primarul Volosevici a dispus depunerea celui de al doilea proiect cu finanțare europeană pentru creșterea eficienței energetice a CET Brazi

Prefectul de Prahova, Virgiliu Nanu, s-a numarat printre invitatii speciali, alaturi de parlamentarii PSD Prahova, viceprimarul Ploiestiului Daniel Nicodim si altii.

Teroare în Păuleşti! Un urs umblă nestingherit prin comună, în timp ce primarul „Tudorică” îşi vede liniştit de concediu

„La mulți ani Universității ”Petrol-Gaze” Ploiești!

Astăzi, Palatul Parlamentului a găzduit Gala aniversară a UPG, la împlinirea a 75 de ani de învățământ superior care a dat generații de petroliști, identitate județului nostru și mai ales municipiului Ploiești, cât și educație, locuri de muncă și, implicit, resurse financiare comunității prahovene.

Respect generațiilor de profesori și absolvenți și încredere că Universitatea ”Petrol-Gaze” Ploiești se adaptează, în prezent, pentru a pregăti viitorul!”, a transmis Rodica Paraschiv, deputat PSD Prahova.

„Aniversarea celor 75 de ani de excelența în educație și cercetare a Universitatii Petrol-Gaze din Ploiesti,

imi ofera ocazia sa le transmit

gazdelor, cadrelor didactice și studenților,cele mai sincere felicitări pentru prodigioasa activitate academica.

Tot respectul pentru toate generațiile de profesori, studenți și absolvenți care au contribuit la dezvoltarea acestei prestigioase universități,atât pe plan național cât și pe plan internațional.

La mulți ani întregii comunități academice!

Respect si prețuire!”, a transmis senatorul PSD Prahova Laura Moagher.

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191