USR nu mai are oameni „la butoane”. Vicele CJ Prahova Cristian Apostol (USR), trimis acasă. Cine îl va înlocui

USR nu mai are oameni „la butoane”. Vicele CJ Prahova Cristian Apostol (USR), trimis acasă. Cine îl va înlocui

Cristian Apostol, vicepresedintele Consiliului Judetean Prahova din partea USR, va fi revocat din functie, au anuntat surse politice.

Un student de la UPG, dealer de droguri în Ploieşti. Tânărul şi iubita lui au primit închisoare cu suspendare şi muncă în folosul comunității

Tehnic, urmeaza initierea procedurii de revocare, iar decizia va fi aplicata prin votul a 2/3 dintre consilierii judeteni.

Explozie la o magistrală de gaz din Vrancea. 4 oameni care lucrau la autostrada A7 au murit, iar 5 sunt răniți

Conform protocolului politic aplicat la nivel national, Apostol si-a pierdut mandatul odata cu dizolvarea aliantei PNL-USR, in urma careia useristii au devenit neeligibili pentru a ocupa functii de conducere in administratia publica.

Droguri vândute în dispozitive de vapat și în dulciuri. Peste 120 de percheziții în București și în 23 de județe / Cum acționa gruparea care vindea stupefiante copiilor și tinerilor din toată țara

In sedinta Biroului Politic Judetean al PSD ce a avut loc miercuri seara, s-a decis inlocuirea lui Apostol cu Rares Enescu, consilier judetean PSD.

Ai informatii despre un consumator/dealer de droguri? Trimite-ne detaliile si vom transmite sesizarea organelor abilitate! Asiguram anonimatul tuturor cititorilor nostri! Click aici!

    Ai o informație care poate deveni ştire?
    Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191