Valentin Sanfira, în scaun cu rotile! Primele imagini cu artistul, după accidentul din Italia. Care este starea lui de sănătate

Valentin Sanfira, în scaun cu rotile! Primele imagini cu artistul, după accidentul din Italia. Care este starea lui de sănătate

Vacanța familiei Sanfira s-a transformat într-un adevărat coșmar. Aflați în Italia pentru a se relaxa, un accident nefericit le-a stricat planurile. Artistul a fost operat de urgență de către medicii de acolo, iar acum se află în România, acasă.

Droguri vândute în dispozitive de vapat și în dulciuri. Peste 120 de percheziții în București și în 23 de județe / Cum acționa gruparea care vindea stupefiante copiilor și tinerilor din toată țara

Recent, Valentin Sanfira a postat pe InstaStory imagini cu el în locuința din Ilfov, unde pare că se simte mai bine. De asemenea, din clipurile video se observă că artistul se află într-un scaun cu rotile.

SONDAJ/ Sunteți de acord cu decizia Şcolii „Sf. Vasile” Ploieşti de reintroducere a uniformei pentru elevi?

Cum se simte Valentin Sanfira, după operație

Îndrăgitul artist a avut parte de susținerea celor dragi, și acum se recuperează. El le-a mai spus fanilor că acasă îi este cel mai bine, iar astăzi va face prima zi de fizioterapie.

Cum vor fi IMPOZITATE PFA-urile si MICROINTREPRINDERILE: Iata forma finala a legii, cu MASURILE FISCALE!

„Acasă e cel mai bine! Prima zi de fizioterapie”, a scris artistul la postarea pe InstaStory.

Valentin Sanfira: „Nu voi putea fi prezent la evenimentele și spectacolele viitoare”

Artistul și-a anunțat fanii, printr-o postare pe Facebook, de faptul că nu va putea fi prezent la evenimentele viitoare. De asemenea, el le-a transtmis mulțumiri pentru susținerea acordată.

„Dragii mei, vă las această postare din respect și prețuire, dar mai ales pentru a nu fi dezinformați cu privire la starea mea de sănătate. Săptămâna trecută am avut un accident aici, în Italia. În decursul acestor zile, am fost internat în spital. Din păcate, a fost nevoie de o operație la picior, însă, slavă Domnului, totul a decurs cum trebuie și starea mea de sănătate este bună.

După ce voi ajunge acasă, va urma o perioadă de recuperare, astfel încât nu voi putea fi prezent la evenimentele și spectacolele viitoare. Am fost norocos să am parte de medici foarte buni și competenți. Le mulțumesc pentru tot! Vă mulțumesc și dumneavoastră pentru toată grija pe care mi-ați purtat-o și promit să îmi revin cât mai repede pentru a mă putea întâlni cu publicul meu frumos. Multă sănătate tuturor! Este cea mai de preț!”, a scris cântărețul la postarea de pe Facebook.

Ai informatii despre un consumator/dealer de droguri? Trimite-ne detaliile si vom transmite sesizarea organelor abilitate! Asiguram anonimatul tuturor cititorilor nostri! Click aici!

    Ai o informație care poate deveni ştire?
    Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191