Valentin Sanfira, operat de urgență în vacanța din Italia! A suferit o accidentare gravă / FOTO

Valentin Sanfira, operat de urgență în vacanța din Italia! A suferit o accidentare gravă / FOTO

Valentin Sanfira a fost operat de urgență în vacanța din Italia! Cântărețul a suferit o accidentare gravă în excursie și s-a fotografiat de pe patul de spital. Iată ce s-a întâmplat cu soțul Codruței Sanfira!

SONDAJ PE INTENTIA DE VOT – PSD ramane pe primul loc, cu 29% in optiunile romanilor la alegerile parlamentare. AUR isi pastreaza pozitia a doua, iar PNL ramane pe locul al treilea

Valentin Sanfira nu a trecut prin cele mai bune momente și asta pentru că artistul a fost operat în vacanța din Italia. Se pare că această excursie în Italia nu a avut doar părți bune pentru el. Iată ce a pățit!

Şofer, oprit cu focuri de armă pe DN1, lângă Ploieşti, după ce a furat o maşină din mall: „Eu sunt stăpânul lumii, dezactivez conexiunea cu poliția”

Valentin Sanfira, operat de urgență în vacanța din Italia

Pe conturile sale personale de pe platformele de socializare, Valentin Sanfira a postat o fotografie cu el de pe patul de spital. Artistul a menționat faptul că s-a rănit grav în vacanța din Italia, iar după accidentare a fost internat în spital.

ATENTIE, VORBESTE UDROIU! – Prima opinie a judecatorului Mihail Udroiu, proaspat promovat la Inalta Curte, privind efectele deciziei CJUE relativ la prescriptia raspunderii penale

Cântărețul a precizat faptul că acum se simte bine, însă este nevoit să se recupereze în perioada următoare și nu-și va onora evenimentele la care trebuie să fie prezent.

Cât de grea a fost experiența „Te cunosc de undeva” pentru artist

În urmă cu câteva săptămâni, Valentin Sanfira a mărturisit cât de grea a fost experiența „Te cunosc de undeva” pentru el. Cu toate că artistul a sperat să interpreteze doar artiști români, deoarece nu știe foarte bine să pronunțe în limba engleză, provocările au venit încă din prima ediție, când s-a transformat într-un artist consacrat.

În exclusvitate la Xtra Night Show, cântărețul a spus că a fost inclusiv la un pas să renunțe. El nu a renunțat și alături de soția lui, Codruța Filip, acesta a reușit să interpreteze toate personajele pe care le-a primit.

Ai informatii despre un consumator/dealer de droguri? Trimite-ne detaliile si vom transmite sesizarea organelor abilitate! Asiguram anonimatul tuturor cititorilor nostri! Click aici!

    Ai o informație care poate deveni ştire?
    Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191