Vedeta din România care susține că a fost curtată de Leonardo DiCaprio. „Mi-a făcut avansuri…”

Vedeta din România care susține că a fost curtată de Leonardo DiCaprio. „Mi-a făcut avansuri…”

Se știe că celebrul actor Leonardo DiCaprio (48 de ani) este dorit de femeile din întreaga lume, motiv pentru care probabil se afișează de fiecare dată cu o altă iubită. Însă, se pare că vedeta de la Hollywood are o atracție aparte pentru femeile mai tinere și majoritatea relațiilor sale au fost cu fete sub vârsta de 25 de ani. Și iată că, actorul i-ar fi făcut avansuri și unui model de la noi din țară, considerată una dintre cele mai frumoase femei din România.

Coşmar pentru Onea&Portocală! Mihaela Iorga Moraru, „paradită” cu dosare măsluite, numită al doilea om din conducerea DNA Central

Vedeta cu o carieră internațională în industria modelingului și considerată una dintre cele mai frumoase femei din România care susține că a fost curtată de celebrul actor Leonardo DiCaprio este nimeni alta decât Gina Chirilă, în vârstă de 29 de ani, soția lui Bogdan Vlădău.

1 Decembrie 2023: Ploieştenii sunt aşteptați la artificii, vin cald, mâncare tradițională şi parada militară

Se știe că Gina este pe lista celor mai atrăgătoare femei din România și nu doar actorul american i-ar fi făcut avansuri și ar fi fost cucerit de frumusețea ei, ci și Danielle Cavalli sau Adrian Grenier ar fi încercat să-i intre în grații. Cariera i-a oferit oportunitatea de a călători în multe țări ale lumii și de a cunoaște foarte multe persoane celebre. Soția lui Bogdan Vlădău a dezvăluit că l-a întâlnit pe Leonardo DiCaprio la Festivalul de Film de la Cannes 2023, iar acesta i-ar fi făcut avansuri.

IJP Prahova au organizat Campania impotriva violentei in familie „Nicio palma nu merita a doua sansa!”

Și nu este de mirare că celebrul actor și-a încercat norocul, având în vedere că Gina Chirilă a defilat pe covorul roșu într-o rochie de culoare albă, mulată pe corp, care îi punea foarte bine în evidență silueta de invidiat, accesorii prețioase și un ruj roșu care a dat o notă de eleganță. Vedeta a vorbit despre întâlnirea cu actorul în cadrul emisiunii lui Cătălin Măruță.

„LeonardoDiCaprio mi-a făcut avansuri anul acesta. Ne-am întâlnit la Cannes. Probabil că el credea că aveam 23-24 (de ani – )”, a spus Gina Chirilă în cadrul emisiunii de la PRO TV.

Ai informatii despre un consumator/dealer de droguri? Trimite-ne detaliile si vom transmite sesizarea organelor abilitate! Asiguram anonimatul tuturor cititorilor nostri! Click aici!

    Ai o informație care poate deveni ştire?
    Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191