Vedeta pozată dezbrăcată de medici în spital, mesaj tranșat pe Internet! Blonda trăiește cu teamă: ”Ați luat-o razna” / FOTO

Vedeta pozată dezbrăcată de medici în spital, mesaj tranșat pe Internet! Blonda trăiește cu teamă: ”Ați luat-o razna” / FOTO

O vedetă din România a trăit clipe înfiorătoare într-un spital din România! După ce a fost pozată de medici în ipostaze critice, blonda a revenit cu un mesaj tranșant pe rețelele de socializare. Blonda trăiește cu teamă și nu poate să își revină din șocul pe care l-a trăit.

Surse PhOnline.ro/ PSD şi PNL anunță azi comasarea alegerilor şi liste comune la europarlamentare şi locale

În urmă cu foarte puțin timp, o blondă cunoscută din showbiz-ul românesc a ajuns la spital, iar medicii au pozat-o goală în timp ce se afla într-o stare critică.

Sondaj CURS/ Românii vor comasarea alegerilor. PSD conduce detaşat. PNL coboară la egalitate cu AUR

Vedeta a trăit mai multe evenimente neplăcute până acum, iar acest lucru o face să trăiască, în continuare, cu teama că ar putea să i se întâmple ceva la orice pas.

Luju.ro: ÎN LOC SĂ FIE ÎN PUŞCĂRIE, NEGULESCU AMENINȚĂ– Mesaj trimis de paraditorul „Portocală” fostului premier Victor Ponta

Vedeta din România, pozată goală de medici în spital, a răbufnit

Lory Loreens a mers la spital din cauza unor probleme de sănătate, însă fără să știe ce urmează să i se întâmple. Blonda a ajuns pe patul de spital, iar medicii au profitat de ipostaza în care se află și au pozat-o! Ei bine, acest lucru a avut un impact uriaș asupra ei, iar acum trăiește o perioadă de coșmar, fiind cuprinsă de teamă și frică în orice moment.

Blonda este revoltată de ceea ce i s-a întâmplat, iar acest lucru o face să creadă că nu mai există empatie și compasiune în lume, față de oameni.

Lory Loreens este dezamăgită că trebuie să trăiască cu teama de a ajunge în spital, având în vedere că acesta este considerat un loc sigur. Ceea ce a trăit a lăsat urme în ceea ce o privește.

Un alt caz revoltător din spital

Cazurile revoltătoare din spitale au devenit din ce în ce mai frecvente. În urmă cu aproape două săptămâni, o tânără gravidă a murit din cauza înconștienței medicilor. Alexandra Ivanov a cerut ajutor într-un spital din Botoșani, până în ultimele momente de viață.

Însă, medicul de gardă a considerat că starea ei nu este suficient de gravă încât să fie consultată. În prezent, anchetatorii cercetează cazul, iar medicul de gardă are calitatea de suspect.

Ai informatii despre un consumator/dealer de droguri? Trimite-ne detaliile si vom transmite sesizarea organelor abilitate! Asiguram anonimatul tuturor cititorilor nostri! Click aici!

    Ai o informație care poate deveni ştire?
    Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191